wordpress hosting europe

Adakah anda seorang pemula WordPress yang tertanya-tanya apa diuruskan WordPress hosting?

Semasa penyelidikan anda, anda mungkin didatangkan banyak syarikat hosting berjaya WordPress dan mendapati bahawa harga berjaya WordPress hosting agak lebih tinggi daripada hosting dikongsi purata yang anda boleh mendapatkan dengan harga serendah $ 3.95 sebulan.

Jika anda seperti kebanyakan orang, maka anda mungkin berfikir: Kenapa terdapat perbezaan harga yang besar? Adalah WordPress hosting benar-benar yang lebih baik? Adakah saya perlu berjaya WordPress hosting untuk laman web saya? Adalah WordPress hosting sepadan dengan kos? Jika ya, maka yang WordPress syarikat hosting yang terbaik diuruskan?

wordpress hosting europe bernilai

Jika anda mempunyai mana-mana soalan-soalan, maka anda berada di tempat yang betul.

Dalam artikel ini, kita akan mengetengahkan kebaikan dan keburukan berjaya WordPress hosting. Anda boleh menggunakan penyelidikan kami, pengetahuan, dan pengalaman untuk membuat keputusan sama ada berjaya WordPress hosting adalah sesuai untuk anda.

Selepas mengkaji dengan teliti dan membandingkan puluhan pembekal, kami juga tangan dipilih WordPress yang terbaik diuruskan syarikat 2017 hosting.

Apa yang Managed WordPress Hosting?

Oleh kerana populariti WordPress, beberapa pembekal web hosting telah memilih untuk pakar dalam WordPress dan menawarkan apa yang dikenali sebagai berjaya WordPress hosting.

Berjaya WordPress hosting adalah perkhidmatan concierge di mana semua aspek teknikal WordPress berjalan diuruskan oleh tuan rumah.

Ini termasuk keselamatan, kelajuan, kemas kini WordPress, backup harian, laman web uptime, dan skala.

Idea di sebalik berjaya WordPress hosting adalah untuk menawarkan satu pengalaman yang mudah, supaya anda boleh memberi tumpuan kepada menjalankan perniagaan anda dan melakukan apa yang anda pandai.

Salah satu bahagian yang terbaik tentang Managed WordPress hosting sokongan premium. Sokongan anda disediakan oleh pakar-pakar WordPress sebenar dengan banyak pengalaman dan bukannya seseorang yang membaca manual sokongan.

Pelanggan menggambarkan berjaya WordPress hosting sebagai "-Star Five Hotel untuk WordPress" dan "seperti mempunyai tentera pakar WordPress di sebelah anda".

Pros dan Cons Managed WordPress Hosting

Walaupun berjaya WordPress hosting bunyi menakjubkan, ia bukan untuk semua orang. Sila lihat pada kebaikan dan keburukan WordPress hosting sebelum anda membuat keputusan anda.

Kelebihan Managed WordPress Hosting

  • Blazing Fast - Managed WordPress hosting pelayan dikonfigurasi khas untuk WordPress. Mereka menjulang-julang cepat walaupun laman web anda mendapat banyak trafik.
  • Keselamatan - Anda boleh dikatakan hacker-bukti apabila anda pergi dengan WordPress hosting terurus. Mereka mempunyai lapisan keselamatan yang sangat ketat yang aktif mengimbas malware dan menyekat semua cubaan menggodam.
  • Sokongan Expert - Tidak seperti tuan rumah web yang lain, kakitangan yang berpengetahuan tinggi dalam WordPress. Mereka memberi nasihat supaya tidak menggunakan plugin bahawa prestasi kesan, menyelesaikan masalah dengan lebih cepat, dan banyak lagi. Ia adalah seperti mempunyai tentera pakar WordPress di sebelah anda untuk mendapatkan bantuan.
  • Sandaran harian - Mereka membuat backup setiap hari dan menawarkan memulihkan mata jika anda mahu untuk kembali.
  • Kemas Kini Automatik - Anda tidak perlu bimbang tentang kemas kini kerana mereka dilakukan secara automatik.
  • No downtime - Tidak kira berapa banyak lalu lintas laman web anda mendapat, laman web anda akan mungkin tidak pernah turun.
  • Dev Tools - Walaupun ia berbeza dengan tuan rumah, anda biasanya dev alat seperti kawasan pementasan, kawalan versi, dan lain-lain
wordpress hosting europe maka anda mempunyai jawapan anda

Anda mungkin berfikir bahawa kelebihan kedengaran cukup menarik, adakah apa-apa keburukan?

Keburukan Managed WordPress Hosting

  • Harga - Managed WordPress hosting adalah jauh lebih mahal jika dibandingkan dengan shared hosting. pelan asas biasanya bermula sekitar $ 29 / mo. di mana sebagai berkongsi pelan hosting bermula pada $ 3.95 / mo. Tetapi jika anda faktor dalam kos menjalankan laman web yang besar dan gaji sistem admin, maka ini akan berbunyi seperti pilihan yang cukup baik.
  • Had - Kerana seni bina pelayan khusus untuk WordPress, sering anda adalah terhad untuk menjalankan laman hanya WordPress berasaskan. Tetapi itulah apa yang anda cari untuk melakukan anyways. Anda juga tidak boleh menjalankan semua plugin WordPress. WordPress hosting pembekal berjaya menyekat pemalam yang melambatkan laman web anda. Jadi ini tidak sepenuhnya kelemahan, tetapi ia boleh menjadi isu bagi syarikat-syarikat yang lebih besar.
  • Kawalan kurang - Sejak orang lain menguruskan semua aspek teknikal, anda tidak perlu hampir sebanyak kata tentang apa yang akan berubah. Tetapi tidak bahawa titik? Anda tidak mahu kerumitan menguruskan perkara yang diri sendiri.

Sekarang bahawa anda telah membaca kebaikan dan keburukan berjaya WordPress hosting, anda mungkin tertanya-tanya jika ia adalah penyelesaian yang tepat untuk anda.

Bilakah anda perlu Managed WordPress hosting?

Jika anda seorang pemula yang memulakan blog, maka anda TIDAK perlu diuruskan WordPress hosting. Anda perlu bermula dengan hosting WordPress biasa yang jauh lebih berpatutan. Kami mengesyorkan Bluehost yang juga merupakan salah satu pembekal rasmi WordPress hosting.

Sekarang jika anda adalah perniagaan kecil atau mempunyai laman web trafik yang tinggi, maka ia masuk akal untuk anda untuk berjaya WordPress hosting. keputusan yang benar-benar bisul dengan keperluan anda.

Jika anda tidak mempunyai kemahiran teknikal, maka purata web hosting boleh menjadi mudah kerana laman web anda tumbuh. Dengan hosting purata (dikongsi. VPS. Atau khusus), anda bertanggungjawab untuk keselamatan, kemas kini, kelajuan, uptime, dan lain-lain

Sebagai pemilik perniagaan, anda mempunyai dua pilihan. Samada anda boleh menyewa admin sistem untuk menguruskan laman web anda, atau anda boleh menggunakan pembekal hosting berjaya WordPress.

Jika anda mahu sesuatu yang mudah, amat laju, dan menawarkan sokongan fikiran-bertiup, maka anda mempunyai jawapan anda. Pada asasnya, jika laman web anda adalah perniagaan anda, dan anda tidak mampu turun ke bawah, kemudian membayar banyak wang tambahan untuk perkhidmatan yang luar biasa yang anda akan mendapat dengan berjaya WordPress hosting.

Akhirnya, anda perlu membuat keputusan sama ada anda boleh mewajarkan kos untuk nilai. Jika kos rendah adalah keutamaan yang paling besar, kemudian pergi dengan pembekal bukan berjaya WordPress hosting.

Sekarang bahawa anda telah membaca semua tentang berjaya WordPress hosting, ia adalah masa untuk anda untuk membuat keputusan. Kami menjalankan beberapa laman web yang mendapat berjuta-juta paparan halaman setiap bulan. Kami telah menguji dan bekerja dengan syarikat-syarikat web hosting bahagian dalam industri. Selepas membantu pengguna 100,000+ dan tahun pengalaman, pengasas kami Syed Balkhi sendiri telah menyerahkan terpilih beberapa WordPress diuruskan yang paling baik terkenal hosting pembekal untuk anda. Setiap WordPress diuruskan syarikat hosting menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dan sokongan. Kami memberi setiap daripada mereka sempurna penilaian bintang 5 daripada 5. Semak senarai WordPress pembekal hosting terbaik diuruskan.

Artikel berkaitan

Web hosting satu klik wordpress memasang tingkapWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...
Berjaya reseller hosting wordpressAdakah anda seorang pemula WordPress yang tertanya-tanya apa diuruskan WordPress hosting? Semasa penyelidikan anda, anda mungkin didatangkan banyak syarikat hosting berjaya WordPress dan mendapati bahawa ...
wordpress hosting terbaik untuk pemulaWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...
000 web wordpress hostingWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...
Godaddy web hosting vs wordpressAdakah anda seorang pemula WordPress yang tertanya-tanya apa diuruskan WordPress hosting? Semasa penyelidikan anda, anda mungkin didatangkan banyak syarikat hosting berjaya WordPress dan mendapati bahawa ...