Web hosting keperluan pelayan untuk wordpress

WPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting?

Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda boleh meningkatkan SEO dan meningkatkan jualan anda. Terdapat pelbagai jenis WordPress pilihan yang ada seperti Percuma, Shared, VPS, Dedicated hosting, dan diuruskan WordPress hosting. Dalam panduan ini, kami akan membantu anda memilih WordPress hosting terbaik untuk laman web anda.

hosting

WPBeginner adalah laman sumber WordPress tidak rasmi terbesar yang menerima berjuta-juta paparan halaman setiap bulan. Telah membantu pengguna 100,000+ dan tahun pengalaman dengan WordPress syarikat hosting, kita tahu pentingnya memilih terbaik syarikat hosting WordPress. matlamat kami dengan artikel ini adalah untuk menawarkan pandangan mengenai perkara yang anda perlu mengambil kira apabila memilih syarikat WordPress hosting.

Untuk membuat ia mudah untuk anda, terdapat juga yang terpilih terbaik syarikat WordPress hosting. Syarikat-syarikat ini secara konsisten syarikat WordPress hosting teratas dalam industri apabila ia datang kepada kualiti dan perkhidmatan.

Apakah WordPress Keperluan Hosting?

Anda akan terkejut mendengar bahawa WordPress adalah skrip yang sangat ringan, dan ia adalah serasi dengan syarikat-syarikat web hosting hampir semua baik. Keperluan mudah yang WordPress dikemukakan ialah:

  • PHP versi 5.7 atau lebih besar
  • MySQL versi 5.6 atau lebih besar

Oleh kerana populariti WordPress, semua syarikat web hosting terbaik datang dengan mudah 1 klik memasang pilihan untuk WordPress. Semua syarikat WordPress hosting yang kita disenaraikan di dalam panduan ini menawarkan sokongan penuh untuk menjalankan laman web WordPress.

Perkara yang Pertimbangkan apabila Memilih Pembekal WordPress Hosting

Kelajuan, keselamatan, dan kebolehpercayaan adalah faktor semua penting yang anda perlu mengambil kira apabila memilih WordPress hosting anda. Walau bagaimanapun, faktor yang paling penting yang perlu anda pertimbangkan adalah "Keperluan Anda". Menilai keperluan anda sebelum membeli WordPress hosting anda boleh menjimatkan beratus-ratus dolar.

Menilai WordPress Hosting Keperluan Anda

Seperti yang kita telah dinyatakan di atas, terdapat pelbagai jenis pilihan web hosting sedia ada seperti Percuma, Shared, VPS, berdedikasi, dan Terurus. Mari kita lihat pada setiap pilihan ini untuk menentukan yang merupakan penyelesaian terbaik untuk anda.

WordPress Percuma Hosting

Terdapat web hosting boleh didapati secara percuma, tetapi hampir semua daripada mereka mempunyai beberapa jenis tangkapan. Biasanya, anda boleh mencari WordPress hosting yang ditawarkan dalam forum dalam talian atau kumpulan kecil percuma. Dalam kebanyakan kes, ini diuruskan oleh individu yang menjual semula sebahagian kecil ruang pelayan untuk menutup beberapa hasil. Sering tangkapan adalah bahawa anda perlu untuk meletakkan iklan banner mereka di laman web ini. Mungkin ada yang bertanya anda untuk meletakkan link teks dalam footer laman web anda. Orang ini akan menjual iklan banner atau link teks untuk menutup kos ruang percuma anda bersama-sama dengan poket keuntungan. Kelemahan terbesar yang mempunyai host percuma selain daripada iklan adalah bahawa mereka tidak boleh dipercayai. Anda tidak pernah tahu apabila orang ini akan berhenti menawarkan perkhidmatan percuma. Mereka boleh meninggalkan anda tergantung pada bila-bila. Jika anda serius mengenai laman web atau perniagaan anda, kemudian mengelakkan Percuma WordPress hosting di semua kos.

Web hosting keperluan pelayan untuk wordpress Jika tapak anda mula

Shared Hosting WordPress

Shared hosting adalah yang jenis yang paling popular di WordPress hosting yang digunakan oleh pemula. Ia adalah titik permulaan yang baik yang paling berpatutan dan terus terang saya katakan bagi pengguna baru. Shared hosting adalah di mana anda berkongsi server yang besar dengan banyak laman web. Dengan mempunyai beberapa tapak pada pelayan yang sama, pembekal hosting boleh menawarkan perkhidmatan yang pada kadar yang lebih berpatutan. Tangkapan terbesar yang kita lihat dengan shared hosting di semua pembekal (termasuk orang-orang yang kami cadangkan di bawah) adalah sumber yang tidak terhad. Tidak ada perkara seperti tidak terhad. Ketika ia berkata yang tidak terhad, anda masih mempunyai sekatan penggunaan. Jika laman web anda mula mengambil beban server yang besar, mereka dengan sopan akan memaksa anda untuk menaik taraf akaun anda. Jika mereka tidak mengambil tindakan ini, maka ia boleh memberi kesan negatif ke atas prestasi keseluruhan laman web lain yang dihoskan pada pelayan yang sama. Ia mendapat kembali kepada kebijaksanaan konvensional. Sebagai perniagaan anda berkembang, begitu juga kos overhed anda.

Dikongsi hosting web adalah penyelesaian terbaik untuk perniagaan kecil, dan penulis blog bermula.

WordPress VPS Hosting

Virtual Private Server (VPS) merujuk kepada mesin maya. Ia adalah satu kaedah pembahagian komputer pelayan fizikal ke dalam pelayan berbilang dengan aspek keperluan pelanggan individu. Walaupun, anda berkongsi pelayan dengan beberapa orang lain, ini memberikan anda kawalan hampir sama seperti dedicated server. Ia juga mempunyai privasi komputer fizikal yang berasingan dan boleh dikonfigurasikan untuk menjalankan perisian pelayan tertentu. Selalunya pemaju, pengguna pertengahan, dan penulis blog sederhana menggunakan VPS mengikut skala laman web mereka. Jika anda TIDAK mempunyai sebarang pengetahuan teknikal, maka anda perlu memastikan bahawa anda membeli VPS terurus. Ini bermakna bahawa WordPress penyedia hosting menguruskan semua naik taraf sistem, dan mereka boleh didapati untuk membantu anda jika diperlukan.

VPS hosting yang terbaik untuk perniagaan sederhana, blog trafik tinggi, dan bakal pereka / pemaju.

Server Dedicated Hosting WordPress

dedicated server adalah pelayan fizikal yang anda boleh pajakan daripada pembekal hosting. Ini membolehkan anda mempunyai kawalan penuh ke atas pelayan termasuk pilihan sistem operasi, perkakasan dan lain-lain Anda TIDAK memerlukan dedicated server jika anda baru bermula. Setelah laman web anda menerima jumlah hujan yang trafik, barulah anda harus mempertimbangkan menaik taraf kepada dedicated server. WPBeginner berjalan pada dedicated server oleh HostGator. Jika anda tidak menggunakan pentadbir sistem atau tidak mempunyai pengalaman dengan pelayan, maka kami mencadangkan anda mendapatkan pelayan khusus terurus. WordPress hosting pembekal yang menawarkan berjaya dedicated server menggunakan pentadbir sistem sepenuh masa yang mengekalkan pelayan anda. Bersama-sama dengan melakukan kemas kini perisian, mereka juga melakukan pemantauan pelayan, sokongan tawaran telefon dan lain-lain Kebanyakan Laman web utama menggunakan kelompok pelayan yang berdedikasi.

WordPress Dedicated Server yang terbaik untuk blog trafik yang sangat tinggi.

WordPress berjaya Hosting

Oleh kerana bilangan besar pengguna menggunakan WordPress, beberapa pembekal web hosting telah memilih untuk menawarkan WordPress hosting. Akaun dengan salah satu pembekal ini hanya membolehkan anda untuk menjadi tuan rumah laman web yang berasaskan WordPress dan apa-apa lagi. Manfaat berjaya WordPress hosting adalah bahawa anda tidak perlu bimbang tentang apa-apa. Mereka mengoptimumkan laman web anda untuk prestasi, memastikan bahawa laman web anda adalah selamat, dan menyimpan backup biasa. Selain itu mereka memberi nasihat jika plugin khusus mempunyai kesan negatif.

Bottom line, berjaya WordPress hosting adalah mudah WordPress cepat hosting percuma dengan sokongan yang berkualiti tinggi daripada kakitangan dengan banyak WordPress pengalaman. Walaupun semua ini kedengaran menakjubkan, rancangan untuk berjaya WordPress hosting biasanya pada akhir lebih tinggi daripada skala. Sebagai contoh akaun peribadi dengan pembekal berjaya WordPress hosting yang popular kos $ 29 / bulan di mana anda hanya boleh menjadi tuan rumah 1 lokasi (mendapat maksimum 25,000 pelawat setiap bulan). Tahap seterusnya lebih tinggi di mana anda dibenarkan beberapa domain akan kos anda $ 99 / bulan. Seseorang memulakan blog yang tidak mampu ini.

Berjaya WordPress hosting adalah hebat untuk blogger ditubuhkan yang boleh mewajarkan perbelanjaan dengan pendapatan mereka. Ia adalah untuk orang-orang yang tidak mempunyai kemahiran / masa untuk berurusan dengan bahagian teknikal perkara. Kami mengesyorkan WPEngine untuk berjaya WordPress hosting.

Sekarang anda tahu semua pilihan WordPress hosting anda, ia adalah masa untuk anda untuk membuat keputusan. Kami menjalankan beberapa laman web yang mendapat berjuta-juta paparan halaman setiap bulan. Kami telah menguji dan bekerja dengan syarikat-syarikat web hosting bahagian dalam industri. Selepas membantu pengguna 100,000+ dan tahun pengalaman, pengasas kami Syed Balkhi sendiri telah menyerahkan terpilih beberapa WordPress yang paling baik terkenal hosting pembekal untuk anda. Setiap WordPress syarikat-syarikat hosting menyediakan perkhidmatan yang cemerlang dan sokongan. Kami memberi setiap daripada mereka sempurna penilaian bintang 5 daripada 5. Semak senarai pembekal web hosting yang terbaik.

Artikel berkaitan

Web hosting hab tema wordpressWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...
Laman web hosting australia wordpress tutorialWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...
Hosting dengan laman wordpress GoDaddyWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...
Yang ditawarkan oleh wordpress web hostingWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...
Wordpress terbaik hosting percumaWPBeginner "Cara Pilih WordPress Best Hosting? Sering diabaikan, web hosting adalah salah satu komponen utama setiap laman web yang berjaya. Memilih WordPress hosting terbaik untuk keperluan anda ...