skype Widget setiap hosting wordpress

Widget WordPress menambah kandungan dan ciri-ciri untuk Sidebars anda. Contoh Widget lalai yang datang dengan WordPress; untuk Kategori, Tag awan, Carian, dan lain-lain Plugins sering akan menambah widget sendiri.

Widget pada asalnya direka untuk menyediakan satu cara yang mudah dan mudah untuk digunakan memberi reka bentuk dan struktur kawalan Tema WordPress untuk pengguna, yang kini boleh didapati di betul "widgetized" WordPress Tema untuk termasuk header, footer, dan tempat lain di reka bentuk WordPress dan struktur. Widgets tidak memerlukan pengalaman kod atau kepakaran. Mereka boleh ditambah, dibuang, dan disusun semula pada Tema Customizer atau Rupa> Widgets dalam Screens WordPress Pentadbiran.

skype Widget setiap wordpress hosting Pentadbiran Plugins Tambahkan

Beberapa WordPress Widgets menawarkan penyesuaian dan pilihan seperti borang untuk mengisi, termasuk atau tidak termasuk data dan maklumat, imej pilihan, dan ciri-ciri penyesuaian lain.

Kemunculan Widget Skrin menerangkan bagaimana untuk menggunakan pelbagai Widget yang datang dihantar dengan WordPress.

Plugin yang datang digabungkan dengan widget boleh didapati di WordPress Direktori Plugin.

memasang Widget

WordPress datang pra-pakej dengan pelbagai Glosari # Widget Widget. Jika mereka tidak mencukupi untuk keperluan anda, anda boleh memasang yang baru dengan mencari WordPress Direktori Plugin yang boleh diakses dari WordPress Pentadbiran Plugins> Tambah Skrin Baru.

memaparkan Widgets

Widget sedia ada dalam Kawasan Widget Sedia Ada

Sebelum anda boleh menambah Widget anda perlu mengesahkan bahawa Tema yang anda gunakan menyokong Widgets (lebih khusus: Glosari # Widget_Area Kawasan Widget). Anda boleh melakukannya dengan hanya menavigasi ke menu Rupa dan mencari menu sub bertajuk "Widget".

Jika Tema yang menyokong Tema Customizer maka anda boleh menggunakan langkah-langkah berikut. Dalam Tema Customizer, pratonton hidup perubahan boleh didapati.

 1. Pergi ke Rupa> Customize dalam Screens WordPress Pentadbiran.
 2. Klik menu Widget dalam Customizer Tema untuk mengakses ke Skrin Widget Customize.
 3. Klik anak panah ke bawah untuk Kawasan Widget untuk menyenaraikan Widgets telah mendaftar.
 4. Klik butang Tambah Widget di bahagian bawah sidebar. Ia menunjukkan senarai widget yang tersedia.
 5. Klik widget yang anda mahu tambah. Widget perlu ditambah dalam bar sisi.
 6. Pratonton laman web anda dan anda akan dapat melihat kandungan dari Widget baru anda.
 7. Untuk menyusun Widgets dalam Sidebar, drag dan drop widget di urutan yang diingini atau klik link Susun semula dan klik anak panah atas dan ke bawah membolehkan setiap widget dan klik Selesai selepas pembedahan menguruskan.
 8. Untuk menyesuaikan ciri-ciri Widget, klik anak panah ke bawah di sebelah kanan untuk mengembangkan antara muka Widget ini.
 9. Untuk mengeluarkan widget, klik Alih keluar dari antara muka Widget dalam langkah di atas.
hosting

Jika Tema anda tidak menyokong Tema Customizer maka anda boleh menggunakan langkah-langkah konvensional berikut:

 1. Pergi ke Rupa> Widgets dalam Screens WordPress Pentadbiran.
 2. Pilih Widget dan sama ada tarik ke bar sisi di mana anda mahu ia muncul, atau klik widget, (pilih sidebar destinasi jika tema anda mempunyai lebih daripada satu) dan klik butang Tambah Widget. Mungkin terdapat lebih daripada satu pilihan sidebar, jadi bermula dengan yang pertama. Sekali di tempat, WordPress secara automatik mengemas kini Tema.
 3. Pratonton laman web ini. Anda akan mendapati bahawa unsur-unsur sidebar "default" kini hilang dan hanya penambahan baru kelihatan.
 4. Kembali ke skrin Widget untuk terus menambah Widget.
 5. Untuk menyusun Widgets dalam sidebar atau kawasan Widget, klik dan seret ia ke tempatnya.
 6. Untuk menyesuaikan ciri-ciri Widget, klik anak panah ke bawah di sudut kanan atas untuk mengembangkan antara muka Widget ini.
 7. Untuk menyimpan penyesuaian Widget, klik Simpan.
 8. Untuk mengeluarkan Widget, klik Padam.

Jika anda mahu mengeluarkan widget tetapi menyimpan tetapan untuk mungkin kegunaan masa depan, hanya seret ia ke dalam kawasan aktif Widget. Anda boleh menambah mereka kembali bila-bila masa dari sana. Ini amat membantu apabila anda bertukar kepada tema dengan kawasan widget kurang atau berbeza.

Apabila menukar tema, sering terdapat beberapa perubahan dalam bilangan dan setup kawasan widget / bar sisi dan kadang-kadang konflik ini membuat peralihan agak kurang lancar. Jika anda menukar tema dan seolah-olah Widget hilang, tatal ke bawah pada skrin untuk kawasan aktif Widgets, di mana semua widget anda dan tetapan mereka akan diselamatkan.

Mendayakan Mod Kebolehcapaian, melalui Pilihan skrin, membolehkan anda untuk menggunakan Tambah dan Edit butang bukannya menggunakan drag dan drop.

Kawasan widget

Manakala kawasan widget biasanya berlaku dalam bar sisi halaman web, tema boleh meletakkan kawasan widget di mana-mana halaman. Sebagai contoh, selain lokasi sidebar biasa, tema Twenty Fourteen mempunyai kawasan widget di footer setiap halaman.

Jika anda ingin meletakkan Widget tempat di Theme anda yang tidak mempunyai Kawasan Widget yang telah ditetapkan, anda akan memerlukan beberapa pengetahuan pengaturcaraan dan perlu ikut arahan pada bahagian API Widget didapati di sini.

Menggunakan Widget Text

Widget Text adalah di WordPress Widgets paling biasa digunakan yang datang dengan setiap pemasangan WordPress. Ia membolehkan pengguna untuk menambah teks, video, imej, senarai adat, dan banyak lagi untuk laman WordPress mereka.

Untuk menggunakan WordPress Text Widget:

 1. Pergi ke Rupa> Customize dalam Screens WordPress Pentadbiran dan klik menu Widget dalam Customizer Tema. Atau Pergi ke Rupa> Widgets dalam Screens WordPress Pentadbiran.
 2. Membuka bar sisi yang anda ingin menambah Text Widget ini.
 3. Cari Teks Widget dalam senarai Widget.
 4. Klik dan tarik Widget ke tempat yang anda ingin ia muncul.

Untuk membuka dan mengedit Widget Teks:

 1. Klik anak panah ke bawah di sebelah kanan Text Widget tajuk.
 2. Menetapkan Text Widget Tajuk (pilihan).
 3. Menambah teks atau kod HTML ke kotak atau mengubah apa yang pada masa ini terdapat.
 4. Pilih pilihan untuk secara automatik menambah perenggan untuk membalut setiap blok teks dalam tag HTML perenggan (disyorkan untuk teks).
 5. Klik Simpan untuk menyimpan Text Widget ini.
 6. Klik Tutup untuk menutup Text Widget ini.
 7. Beralih tab dalam penyemak imbas anda dan pratonton keputusan dan membuat perubahan jika perlu.

Teks Widget boleh memegang pelbagai HTML, XHTML, dan pautan multimedia dan pemain seperti video dan objek membenamkan.

Menggayakan Widget Teks

Untuk gaya khusus pelbagai gaya lalai WordPress Text Widget, rujuk contoh berikut. Perhatikan bahawa secara automatik menambah pilihan perenggan didayakan untuk teks Kedua Widget.

Menambah Kod untuk Widget Teks

HTML asas, membenamkan, dan JavaScript ditambah dengan mudah ke Text WordPress Widget. Kebanyakan kod embed dari laman perkongsian sosial untuk multimedia akan bekerja di Text WordPress Widget. Walau bagaimanapun, kod dan pengaturcaraan aktif bahasa seperti PHP tidak akan berfungsi sebagai Widget akan jalur keluar kod ia tidak boleh dipaparkan.

Untuk menambah kod aktif untuk Teks Widget, menggunakan salah satu daripada banyak WordPress Plugins dari WordPress Direktori Plugin yang menggantikan sekatan WordPress untuk menggunakan PHP dalam jawatan. Semak bahawa mereka akan bekerja pada Widgets seperti ada yang tidak.

Menggunakan RSS Widgets

RSS Widget membolehkan anda untuk mengintegrasikan sumber makanan luar untuk kandungan ke dalam kawasan Widget laman web anda, seperti akaun anda Twitter, Facebook jawatan, jawatan Google+, atau blog lain.

RSS Widget memaparkan kandungan yang paling baru-baru ini diterbitkan dari mana-mana sumber dengan makanan yang aktif. Ini adalah cara yang ideal untuk mengintegrasikan kandungan luar ke dalam laman web anda.

Secara lalai, WordPress RSS Widget memaparkan tajuk pos atau yang pertama 100 atau lebih watak-watak yang Tweet atau pos tanpa tajuk tersebut. Ini adalah sama ada dalam bentuk link atau mempunyai pautan ke sumber asal bergantung kepada reka bentuk dan struktur suapan ini.

 1. Masukkan URL RSS feed dalam kotak pertama disalin dari laman sumber untuk kandungan yang anda mahu masukkan dalam bar sisi anda atau ruang widgetized lain.
 2. Memberi suapan tajuk: Ini adalah pilihan dan memberikan anda peluang untuk mempamerkan sumber kandungan yang anda.
 3. Berapa banyak perkara yang anda mahu untuk dipaparkan. Secara lalai, 10 yang hadir, tetapi anda boleh memilih 1-20 catatan.
 4. Paparkan kandungan item. Ini membolehkan anda memaparkan petikan kandungan yang bukan sahaja tajuk.
 5. item paparan penulis jika ada. Jika anda ingin memberi kredit kepada penulis asal kandungan, periksa ini untuk memaparkan penulis.
 6. Paparan tarikh item. Jika ada, tarikh kandungan asal akan ditunjukkan.

Anda boleh menambah berbilang RSS Widget untuk suapan diterima dan balasan yang sidebar WordPress anda dan kawasan widgetized lain laman web anda.

Artikel berkaitan

Altavista o wordpress hostingPenerangan Benarkan pengunjung anda untuk menterjemahkan mana-mana halaman dengan klik mudah dengan penanda buku. Terjemahan yang berlaku di tempat tanpa meninggalkan halaman dengan ringan, silang pelayar plugin ini ....
VTX grafik wordpress hostingBagaimana untuk Tambah Banners ke Laman WordPress Pada masa kini iklan adalah bahagian yang penting dalam kebanyakan laman web di Internet. Dalam tutorial ini kita akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menambah kain rentang untuk bahagian yang berlainan ...
Godaddy hosting wordpress perlahanWordPress adalah salah satu platform laman web yang paling biasa digunakan. Walaupun ia adalah sangat popular, terdapat beberapa isu biasa yang anda boleh menetapkan dalam masa beberapa minit. Apabila menyelesaikan masalah ...
halaman html intro wordpress hostingDalam WordPress, anda boleh meletakkan kandungan pada laman web anda sama ada sebagai "post" atau "halaman". Apabila anda menulis entri blog biasa, anda menulis catatan. Jawatan, dalam persediaan lalai, muncul secara terbalik ...
Hosting laman web wordpress pada biruSunitha Muthukrishna Pengurus Program, Azure App Perkhidmatan UPDATE: The template wordpress berskala telah dikeluarkan dari Azure Marketplace. Konsep menubuhkan WordPress dengan Azure ...