hosting terbaik wordpress australia zoo

Hari ini saya ingin mengambil lihat berapa banyak WordPress bahagian syarikat hosting mengukur dari semata-mata sudut prestasi.

Sekarang saya akan menjadi yang pertama untuk mengakui bahawa mempunyai pelayan terpantas tidak membuat tuan rumah terbaik syarikat hosting WordPress, tetapi ia sudah tentu tidak menyakitkan. Jika anda sedang mencari untuk terbaik WordPress tuan rumah untuk laman web anda, data di sini merupakan tempat yang hebat untuk memulakan penyelidikan anda.

Jadi yang BENAR-BENAR Mempunyai WordPress Best Hosting?
hosting terbaik wordpress australia zoo Setiap laman web WordPress adalah

Jika anda hanya mencari untuk pendapat kami, WordPress yang terbaik hosting syarikat untuk dikongsi hosting di pasaran hari ini adalah:

Kebanyakan tuan rumah kita dinilai dilakukan dengan baik, tetapi mereka adalah orang-orang yang kami sentiasa mengesyorkan kepada pelanggan dan rakan-rakan kami mencari berpatutan, WordPress cepat hosting. Jika anda berminat dalam pemikiran yang didorong oleh data di sebalik pendapat kami, terus membaca semasa saya akan memecahkan ia ke bawah dan terangkan bagaimana kita berlari ujian kami.

The Ujian Prestasi Experiment

kelajuan ujian dan prestasi pelayan di lokasi yang jauh memperkenalkan beberapa menyeronokkan dan cabaran yang menarik. Apabila saya mula-mula keluar untuk menjalankan ujian ini, saya fikir saya akan menjalankan penanda aras untuk satu atau dua jam dan kemudian dilakukan dan akan sama sekali bersedia untuk memahkotai WordPress tuan rumah terpantas persembahan.

Yang tidak berlaku sama sekali.

Menghapuskan seberapa banyak pembolehubah yang mungkin dari ujian akhirnya menjadi banyak kerja daripada saya dijangka, tetapi keputusan akhir adalah beberapa data serius konkrit.

Untuk menjalankan ujian saya menggunakan perkhidmatan ujian beban dipanggil Beban Kesan. Beban Kesan kebakaran sehingga pelayan Amazon yang anda pilih, dan bermula untuk menghantar lalu lintas ke laman web, semakin meningkat perlahan-lahan ke atas jumlah masa yang tertentu.

Untuk ujian ini tertentu saya menghantar pengguna 50 ke tapak ujian, meningkat daripada satu pengguna kepada 50 pengguna serentak, sepanjang tempoh 10 minit. 50 pengguna serentak adalah ujian asas yang bagus untuk tuan rumah bersama. Sebaik sahaja anda memukul bahawa penanda aras atas dasar yang agak konsisten, ia mungkin masa untuk mula meneroka VPS dan pilihan WordPress hosting Terurus. Traffic meningkatkan secara berterusan sepanjang tempoh masa sehingga 50 pengguna sedang melayari laman yang semua pada masa yang sama.

Berikut adalah beberapa langkah-langkah yang saya ambil untuk menyimpan ujian yang seadil yang mungkin, walaupun setiap tapak ini tersebar di seluruh Amerika Syarikat:

 • Setiap laman web WordPress adalah sama memasang WordPress 3.6 dengan tema TwentyThirteen yang dipasang dan beberapa jawatan dan halaman (Bilangan yang sama jawatan dan halaman pada setiap lokasi).
 • Saya menggunakan nama domain yang sama di setiap kawasan ujian dengan subdomain yang berbeza. Saya tidak mahu peluang untuk mana-mana kependaman muncul dalam hasil kerana setiap tapak ujian mempunyai domain yang berasingan dengan pendaftar yang berpotensi berasingan.
 • Untuk semua akaun hosting di pelayan di Pantai Barat, saya menggunakan pelayan ujian bertempat di Ashburn, VA. Dan untuk semua akaun hosting yang tinggal pada pelayan di Pantai Timur, saya menggunakan pelayan ujian bertempat di Portland, Oregon.
 • Saya melakukan segala yang mungkin untuk membuat jarak fizikal mengembara yang sama di semua ujian.
 • Semua caching dan pemalam telah dilumpuhkan pada setiap laman web
 • Setiap ujian telah dijalankan 5 kali dengan hasil yang terbaik daripada setiap disiarkan di sini.
hosting terbaik wordpress australia zoo ujian

Secara keseluruhan saya berakhir dengan satu set benar-benar baik data yang memberikan beberapa wawasan yang sangat baik ke yang menjadi tuan rumah membuat prestasi keutamaan, dan yang menjadi tuan rumah mempunyai beberapa kerja yang perlu dilakukan.

Jadi Yang Adakah Terbaik WordPress Hosting Syarikat?

Tanpa berlengah-lengah lagi, di sini adalah apa yang saya dapati dari setiap tuan rumah. Garis hijau mewakili peningkatan trafik, dan garis biru mewakili masa tindak balas daripada laman web ini dengan peningkatan lalu lintas.

skor Inmotion Hosting yang benar-benar membawa saya dengan kejutan. Dengan salah satu daripada masa respons minimum paling cepat, dan setakat ini paling cepat masa tindak balas maksimum, INMOTION menginap hak seluruh 600ms untuk keseluruhan ujian, yang benar-benar menarik. graf kelihatan mempunyai lebih banyak bukit dan lembah daripada kebanyakan, tetapi itu kerana ia tinggal begitu dekat dengan masa tindak balas median bagi keseluruhan ujian. Varians dari masa tindak balas tertinggi kepada masa tindak balas paling rendah adalah kira-kira 388ms, yang adalah yang terbaik dalam kumpulan.

Ujian Server Lokasi: Portland, OR
INMOTION Hosting Server Lokasi: Washington DC
Max Response Time: 836.78ms
Response Minimum Masa: 478.42ms

SiteGround adalah salah satu prestasi terbaik kami, dan amat mengagumkan memandangkan titik harga $ 3.95 untuk peringkat hosting StartUp mereka. Ia mempunyai had bagi satu laman web pada titik harga, tetapi memandangkan masa tindak balas purata adalah

700ms sepanjang jalan ke 50 pengguna serentak tanpa rintangan sebenar, SiteGround menawarkan nilai yang hebat.

Klik di sini untuk melihat laporan penuh daripada Beban Impact

A2 Hosting membuat beberapa tuntutan cukup berani di laman web mereka, dengan mendakwa kali beban 300% lebih cepat dengan WordPress. Begitu juga dengan keputusan perlawanan tuntutan? A2 lakukan dengan baik secara keseluruhan, tetapi pasti tidak 300% lebih cepat daripada pertandingan. Ramai daripada tuan rumah yang disenaraikan di sini yang tidak juga membuat tuntutan untuk menjadi tuan rumah WordPress prestasi yang lebih baik. masa beban minimum mereka 455ms pasti mengagumkan, dan ia hanya lebih tinggi sedikit daripada itu apabila ujian berakhir. Keseluruhan mereka menunjukkan yang kukuh.

Ujian Server Location: Ashburn, VA
A2 Server Location: Ann Arbor, MI
Max Response Time: 1.12 saat
Response Minimum Masa: 455.17ms

prestasi Bluehost adalah kurang memberangsangkan. Trafik meningkat begitu juga dengan masa tindak balas, hampir berikut pendakian curam yang sama. Walaupun pada pengguna yang lebih rendah diambil kira masa tindak balas yang melompat di sekitar agak sedikit, antara mana-mana sahaja 1-3,5 saat dengan hanya 10 pengguna aktif. Sebagai Bluehost mendekati masa beban tanda 20 pengguna meroket kepada lebih 10 saat. Mereka kembali ke bawah, tetapi prestasi masih sangat tidak konsisten dengan perbezaan yang besar dari satu saat ke depan.

Ujian Server Location: Ashburn, VA
Bluehost Server Lokasi: Provo, UT
Max Response Time: 10.64 saat
Minimum Masa menjawab: 915,53 milisaat

Eleven2 mungkin syarikat yang paling kecil hosting yang kita diuji dalam senarai ini, walaupun saya tidak mempunyai tarikh untuk mengesahkan bahawa. Yang berkata, prestasi-bijak yang mereka lakukan dengan baik sebagai pembekal hosting yang dikongsi bersama. Dengan masa beban laman web hanya di bawah kedua di seluruh ujian, Eleven2 bukan pemimpin, tetapi ia pasti tidak pemalas. The $ 8 setiap harga bulan hanya tersedia apabila anda pra-bayar untuk setahun.

Seperti yang dinyatakan di atas, kerana isu penyebaran DNS kita benar-benar melakukan kesilapan dengan salah satu daripada ujian kami jadi kami berlari Site5 melalui gamut sekali lagi, dan sekali lagi mereka lakukan dengan baik. Walaupun masa tindak balas minimum mereka adalah lebih tinggi daripada pada mulanya melaporkan, masa tindak balas max mereka adalah lebih rendah daripada kita pada mulanya dilaporkan. Sepanjang majoriti ujian beban sepuluh minit, masa tindak balas pelayan Site5 yang kekal kukuh di 750ms untuk 1 saat dengan hanya segelintir penyelewengan.

Ujian Server Lokasi: Portland, OR
Site5 Server Lokasi: Atlanta, GA
Max Response Time: 1.95 saat
Minimum Masa menjawab: 704,41 milisaat

MediaTemple Grid Server adalah sedikit lebih mahal dari $ 20 sebulan daripada hos-hos lain dipaparkan dalam jawatan ini, tetapi dari segi teknikal ia masih dianggap sebagai tuan rumah yang dikongsi itulah sebabnya kita termasuk ia. Walaupun tidak menawarkan masa beban paling cepat, selain dari gangguan pelik pada awal-awal ujian, MediaTemple adalah batu pepejal sepanjang jalan mengikut skala. Perbezaan adalah 2-300 milisaat tetapi kali beban umumnya tinggal di hampir tepat 1 saat, tanpa mengira bilangan pengguna.

Ujian Server Location: Ashburn, VA
Media Temple Server Lokasi: Los Angeles, CA
Max Response Time: 4.54 saat
Minimum Masa menjawab: 934,07 milisaat

prestasi pelayan HostGator memandang banyak seperti corak anda lihat dari EKG yang sihat, sehingga ia benar-benar flatlined. Satu-satunya masalah adalah bahawa untuk prestasi web, kita tidak mahu melihat garis dengan banyak turun naik, talian rata yang besar kecuali mereka jatuh grid sepenuhnya a la GoDaddy. Manakala HostGator kembali masa tindak balas yang paling cepat daripada mana-mana pihak, ia sedikit mengelirukan kerana pelayan telah dasarnya berhenti pada ketika itu dan kemudian berhenti bertindak balas sepenuhnya. Pada asasnya, ia adalah salah hura terakhir sebelum ia memanggilnya sehari.

* Saya gembira melihat bahawa akaun HostGator saya telah ditempatkan di luar pusat data Provo, UT mana Bluehost tinggal supaya kita boleh mendapatkan tuan rumah yang lebih benar untuk menjadi tuan rumah perbandingan.

Ujian Server Lokasi: Portland, OR
HostGator Server Location: Charlotte, NC
Max Response Time: 10.16 saat
Minimum Masa menjawab: 258,07 milisaat

Arvixe telah dalam perniagaan hosting untuk beberapa lama memberi perkhidmatan kepada komuniti sumber terbuka yang lain seperti Joomla dan Drupal, dan baru sahaja mula beralih usaha mereka untuk ruang WordPress pada tahun lepas. keputusan mereka di sini adalah dihormati. Mereka tidak meniup fikiran anda dengan cepat, tetapi mereka seolah-olah pepejal sepanjang jalan sehingga ke tanda pengguna serentak 50. Mereka mempunyai seorang spike kecil, tetapi ia pulih dengan cepat dan pelayan selesai ujian dalam fesyen berani.

Ujian Server Lokasi: Palo Alto, CA
Arvixe Server Lokasi: Santa Rosa, CA
Max Masa Maklum Balas 2.93 saat
Masa Maklum Balas minimum 1.06 saat

Manakala Sekilas Pandang pertama keputusan DreamHost mungkin kelihatan tidak konsisten, anda akan melihat bahawa terdapat lebih lebam di jalan raya kerana keterlaluan adalah lebih terkawal. Supaya perbezaan di dalam beberapa milisaat muncul sebagai lompatan dalam graf. Secara keseluruhan DreamHost adalah pepejal dari awal hingga akhir. Ia tidak melaporkan tahap rendah rendah, tetapi ia juga disimpan perkara di dalam semakan trafik meningkat, tanpa lompatan besar dalam masa tindak balas. DreamHost mempunyai menunjukkan yang kukuh.

Ujian Server Location: Ashburn, VA
DreamHost Server Lokasi: Los Angeles, CA
Max Response Time: 3.74 saat
Minimum Masa menjawab: 621,87 milisaat

GreenGeeks tidak berbuat buruk sama sekali dalam ujian prestasi. Selepas kenaikan awal yang besar dalam masa tindak balas, pelayan menetap dan kembali sub satu masa tindak balas kedua yang kita suka untuk melihat. Terdapat sedikit lebih varians sepanjang ujian daripada kita biasanya suka melihat, tetapi apa-apa yang akan menunjukkan apa-apa jenis isu utama. Bagi sebahagian besar perkara-perkara yang cukup kukuh.

Ujian Sever Lokasi: Chicago, IL
Green Geeks Server Lokasi: Dallas, TX
Max Response Time: 4.7 saat
Minimum Masa menjawab: 571,33 ms

GoDaddy mengejutkan saya dalam cara yang lebih daripada satu. GoDaddy bermula pada 483 ms masa tindak balas yang menjulang-julang, tetapi apabila trafik melanda pengguna 25, ia pada dasarnya jatuh dari muka bumi. Laporan itu menyenaraikan kali melebihi 4 minit, dan yang mungkin benar, tetapi ia hampir kelihatan seperti pelayan menjadi sepenuhnya tidak responsif atau mula menolak sambungan. Ujian beban dilaporkan beberapa kali gagal untuk menyambung ke pelayan. Manakala GoDaddy bersinar di tahap trafik yang lebih rendah, ia jatuh selain sepenuhnya trafik lulus tanda 25 pengguna.

Godaddy mendekati dan meminta saya menjelaskan keputusan ujian mereka. Ini adalah apa yang mereka katakan: "Kami menggunakan lapisan keselamatan perisian yang dipanggil Sentinel. Kerana ia tetapan konservatif, perisian yang dikesan ujian beban sebagai serangan DoS kerana semua trafik LoadImpact itu datang dari satu IP, dan diharamkan ia selama 5 minit. "Saya percaya mereka mempunyai nilai ambang ditetapkan pada tahap yang menyakitkan rendah jika mereka menganggap 25 pengguna serangan DDOS. Ini bermakna berkongsi satu perniagaan kecil artikel dalaman boleh mengambil tapak.

Ujian Server Location: Ashburn, VA
GoDaddy Server Location: Phoenix, AZ
Max Response Time: 4.1 minit
Minimum Masa menjawab: 483,08 milisaat

Jadi yang berkongsi WordPress syarikat hosting dilakukan paling cepat?

Berdasarkan tegas pada data prestasi dari setiap hosting, terdapat tiga angkatan tentera yang benar-benar menonjol dalam kumpulan. Setiap satu daripada tuan rumah berikut mempunyai purata masa beban halaman di bawah satu saat di seluruh kursus ujian, sepanjang jalan ke 50 pengguna serentak. Tunggu untuk kemas kini seterusnya di mana kita menilai semula semua pilihan ini dan menambah banyak lagi.

lawatan Siteground

lawatan Inmotion

Lawatan A2 Hosting

Saya ingin mendengar pandangan anda pada mana-mana data yang anda lihat di sini. Apa-apa sahaja yang menonjol kepada anda? Apa-apa yang mengejutkan?

Mari kita bercakap ia keluar

Penafian: Semua akaun hosting dimiliki dan dibayar oleh kami.

435 Comments

 1. Sean West 2 weeks ago

Saya amat gembira untuk mencari ulasan anda melalui pautan dari Torque. Saya telah melihat beberapa syarikat hosting anda diuji dan telah menjadi sangat berminat dalam SiteGround. Tiada keputusan di pihak saya lagi tetapi maklumat yang sangat berharga daripada anda Terima Kasih!

Balas
 • David 3 weeks ago

  Hi, artikel Great.

  Saya ingin tahu bagaimana GoDaddy adalah pada peringkat terakhir, apakah keburukan GoDaddy. dan yang pembekal hosting terbaik bajet paling rendah?

  Satu amaran mengenai Green Geeks. Mereka lebih suka membuang laman web anda kemudian membantu mempertahankan serangan DDoS. Google ia. Kami mempunyai pengalaman yang baru-baru ini di mana mereka mendakwa laman web kami telah laman lone diserang supaya mereka ditendang kami off pelayan, kecuali kita perasan yang mereka lakukan lain IP dalam julat yang sama. Jadi, daripada membantu perjuangan serangan itu, yang mana-mana syarikat hosting profesional akan mereka hanya dibuang kami (dan lain-lain lagi ia seolah-olah). Pada asasnya mereka lebih suka memaksa anda untuk pergi ke tempat lain maka untuk menangani sebarang isu yang anda menghadapi.

  Mereka juga mengadu mengenai ruang simpanan kami walaupun kami telah "storan tanpa had".

  Semak ulasan lain, tetapi amanah saya ... tinggal jauh dari Green Geeks.

  I cant percaya anda termasuk Godaddy sini. Godaddy adalah seperti McDonalds of hostings!

  Balas
 • Vic Hardy 1 bulan yang lalu

  Ini adalah satu artikel yang sangat tepat pada masanya untuk saya. Saya telah bersama Bluehost selama 3 tahun, kini mempunyai kira-kira 30 tapak dan masa beban telah menjadi tidak boleh diterima, terutama dengan laman web yang mempunyai banyak imej untuk memuatkan. Perkara lain yang menjengkelkan adalah bahawa masa tindak balas dalam cpanel adalah glacially perlahan. Pelanggan tidak melihat bahawa tetapi kebanyakan setiap operasi mengambil masa 5 hingga 10 saat untuk mendapatkan jawapan dan tiada siapa yang boleh mencari penyelesaiannya atau bersedia untuk mengakui ia satu isu.

  Saya akan mengatakan bahawa sokongan pelanggan mereka adalah cukup baik, bergantung kepada tahap kemahiran yang anda berlaku untuk mendapatkan tetapi ia tidak lagi membuat untuk pelanggan bertanya tentang masa beban perlahan.

  Kami telah memulakan perkhidmatan hosting WordPress kita sendiri. yang setimpal bukan lagi-lagi-web-hosting-syarikat, kami akan membuat hosting laman web WordPress begitu mudah bahawa mana-mana orang bukan teknikal boleh memulakan sebuah laman web.

  Tidak perlu membeli domain, kami menyediakan subdomain percuma dan 7 hari percubaan berfungsi sepenuhnya perkhidmatan hosting kami.

  Cuba kita di CMS Launcher. Terima kasih!

  Balas
 • Norman Brown 1 bulan yang lalu

  Saya telah menggunakan sever ini dan umumnya bersetuju dengan keputusan BlueHost. Mereka menggunakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang untuk membuat untuk prestasi underwhelming.

  Site5 adalah sebuah syarikat besar ketika artikel ini ditulis. Tetapi kini ia di hujung bawah menawarkan EIG ini. Ia boleh mengambil beberapa minggu untuk mendapatkan jawapan atas tiket sokongan mudah dan itu tidak bermakna mereka benar-benar akan menetapkan isu itu. Saya mempunyai satu terbuka selama lebih 2 bulan dan sambutan hanya untuk memberitahu saya bagaimana sibuk mereka akan menjadi dengan seorang papan pemuka baru. Yang palang pintu dengan papan pemuka baru apabila laman web yang sedang turun atau hampir tidak berfungsi. chat sokongan mereka adalah lebih baik, tetapi saya masih tidak akan mengesyorkan kepada sesiapa lagi. Saya mempunyai hampir 20 laman web dengan mereka dan akan mula berhijrah mereka untuk hos-hos lain jika keadaan tidak bertambah baik tidak lama lagi ..

  Balas
 • Mustaasam Saleem 2 bulan yang lalu

  Terima kasih untuk apa-apa jawatan yang hebat.

  Saya Mustaasam dari Cloudways. Saya menjemput anda untuk menguji perkhidmatan kami dan memberi maklum balas berharga anda pada siaran ini.
  Untuk tujuan ujian, saya boleh memberi anda akaun penuh PERCUMA.

  Anda telah melakukan perbandingan besar. Saya telah menggunakan 2 daripada tuan rumah yang anda telah disenaraikan tetapi saya tidak begitu berpuas hati dengan perkhidmatan mereka. Kelajuan tidak secepat seperti yang saya harapkan. Sekarang saya dengan 'bgocloud' dan saya boleh mengatakan bahawa yang mereka lakukan dengan baik - kelajuan laman web saya adalah besar, kerana hosting ssd itu.

  Balas
 • Shyami Goyal 2 bulan yang lalu

  Saya rasa hosting a2 yang terbaik untuk saya kelajuan dan prestasi adalah hebat dan terima kasih kerana berkongsi data semua hosting ini

  Balas
 • Joe 2 bulan yang lalu

  Saya pernah mendengar perkara yang baik tentang SiteGround (dari atas anda 3) dan mungkin akan cuba mereka keluar.

  Juga - anda perlu melakukan perbandingan prestasi pada awan hosting Google Cloud vs AWS vs Azure.

  Walaupun mendapat laman WP bermula pada awan agak rumit dan boleh menjadi sakit untuk menyelesaikan masalah, mereka melakukan dengan sangat baik.
  Jika berminat menyemak tutorial ini: https://www.onepagezen.com/wordpress-on-google-cloud-tutorial-2017.

  Saya benci umpan dan bertukar walaupun. $ 3 bulan! Kemudian pada checkout ... mesti membayar 50 tahun lebih awal.

  Mana-mana syarikat yang tidak melakukan ini?

  Bagaimana pula ehost adakah ia baik atau tidak

 • Artikel berkaitan

  Godaddy kongsi wordpress hostingHari ini saya ingin mengambil lihat berapa banyak WordPress bahagian syarikat hosting mengukur dari semata-mata sudut prestasi. Sekarang saya akan menjadi yang pertama untuk mengakui bahawa mempunyai pelayan terpantas ...
  Mengurangkan halaman wordpress lebar hostingAdakah anda ingin mempercepatkan laman web WordPress anda? Ingin tahu helah pengoptimuman WordPress yang boleh membantu anda mengurangkan masa beban laman web anda? Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mempercepatkan ...
  Cox web wordpress hostingMemilih perkhidmatan web hosting boleh menjadi tugas yang mengelirukan, dengan begitu banyak web hosting pembekal di luar sana, yang menawarkan perkhidmatan yang sama. Oleh itu, kita telah membuat keputusan ini lebih mudah dengan mempamerkan 10 terbaik ...
  Godaddy berjaya wordpress hosting ulasan2 Mac 2017 oleh Nate EDIT: Pada asalnya diterbitkan pada Februari 2012, saya telah mengemas kini post ini pada Mac 2017 untuk mencerminkan keadaan semasa GoDaddy hosting untuk 2017 GoDaddy Hosting Review. Ini adalah...
  Pergi ayah web hosting wordpress2 Mac 2017 oleh Nate EDIT: Pada asalnya diterbitkan pada Februari 2012, saya telah mengemas kini post ini pada Mac 2017 untuk mencerminkan keadaan semasa GoDaddy hosting untuk 2017 GoDaddy Hosting Review. Ini adalah...