Godaddy hosting wordpress perlahan

WordPress adalah salah satu platform laman web yang paling biasa digunakan. Walaupun ia adalah sangat popular, terdapat beberapa isu biasa yang anda boleh menetapkan dalam masa beberapa minit.

Apabila menyelesaikan masalah dengan WordPress, ia boleh membantu untuk membolehkan kesilapan debug, seperti yang ditunjukkan dalam Dayakan kesilapan debug dalam WordPress. Di samping itu, ia boleh membantu untuk menyedari isu-isu keserasian tertentu dengan Page Builder, seperti yang ditunjukkan dalam Ketidakserasian dengan Page Builder dalam WordPress.

hosting

laman web WordPress saya lambat

Isu. Setiap kali pengunjung pergi ke blog WordPress anda, pelayan memproses skrip PHP dan mewujudkan pangkalan data sambungan-dengan kata lain, ia melakukan banyak kerja. Yang lebih sibuk laman web anda adalah, lebih perlahan proses ini menjadi.

beban halaman perlahan bermasalah kerana mereka tidak menggalakkan pelawat dari melawat laman web anda. Penyebab biasa yang tidak dikonfigurasikan dengan betul atau berkelakuan tidak senonoh plugin atau menggunakan imej yang dihoskan di lain, pelayan perlahan.

  • Pertimbangkan untuk memasang plug-in seperti Prestasi Profiler Plugin. W3 Total Cache. WP-Super-Cache. atau WP-DBManager.
  • Menggantikan pautan kepada imej luaran dengan imej yang dimuat naik ke laman web WordPress anda.
  • Mematikan semua plugin anda dan membolehkan mereka satu demi satu untuk menentukan plugin adalah perlahan perkara turun yang paling. Untuk maklumat lanjut, lihat Menyelesaikan isu plugin di WordPress.

Mengapa WordPress dapat disambungkan ke pangkalan data saya semasa memasang?

Isu. Jika anda secara manual dipasang WordPress ke dalam akaun hosting anda (contohnya tidak memasang melalui GoDaddy Hosting Connection) dan mendapat "Ralat mewujudkan pangkalan data sambungan" mesej apabila cuba untuk menyambung ke WordPress, anda perlu mengubah suai fail wp-config.php anda untuk bekerja dengan pelayan pangkalan data kami.

blog saya terus datang sebagai halaman kosong

Isu. tema rosak boleh menyebabkan muka surat kosong untuk memuatkan, terutamanya jika anda berhijrah blog anda daripada pembekal hosting lain.

Solution. Menukar tema anda kembali ke lalai, dan kemudian memasang semula tema yang anda mahu gunakan.

  1. Pergi ke Dashboard WordPress anda.
  2. Klik kemunculan. Tema lalai disenaraikan.
  3. Klik Aktifkan di bawah tema lalai. Halaman memuat naik semula kemunculan.
  4. Klik Aktifkan pada tema yang anda ingin gunakan, atau memilih tema baru.
  5. Apabila anda mempunyai tema yang anda mahu, kembali ke Rupa. halaman, pilih tema yang anda mahu, dan kemudian klik Aktifkan.

Solution. Jika anda telah cuba prosedur di atas, anda perlu mengaktifkan WP_DEBUG dan WP_DEBUG_LOG dalam fail wp-config.php. Kandungan fail debug.log boleh membantu anda dan pentadbir laman anda mengecilkan masalah kepada pilihan plugin, tema atau konfigurasi tertentu yang mungkin menyebabkan masalah. Untuk bantuan, lihat Mendayakan kesilapan debug dalam WordPress.

Godaddy hosting wordpress perlahan produk tersebut

Sebagai bantuan, kami menyediakan maklumat mengenai bagaimana untuk menggunakan produk pihak ketiga tertentu, tetapi kita tidak menyokong atau terus menyokong produk pihak ketiga dan kami tidak bertanggungjawab untuk fungsi atau kebolehpercayaan produk tersebut.

Saya tidak boleh melihat perubahan saya buat untuk halaman saya di Page Builder

Isu. Perubahan tidak diterbitkan.

Solution. Untuk melihat perubahan anda dalam WordPress, anda perlu Terbitkan halaman yang anda dikemas kini. Menggunakan butang Simpan dan Keluar sahaja akan menjimatkan draf halaman anda, mereka tidak akan dilihat oleh WordPress sehingga anda Terbitkan dari Page Builder.

Saya sengaja dipadam susun atur halaman dan kandungan

Isu. Tanpa bermula dari awal, saya boleh mendapatkan kembali?

Solution. Page Builder, Klik pada Templates, memilih tataletak halaman anda dan memuat Ganti kandungan / susun atur yang sedia ada atau Lampirkan ke bahagian bawah halaman anda.

Bagaimana saya boleh menambah e-mel tandatangan sehingga kandungan halaman?

Isu. Ia adalah dalam nota kaki secara lalai, bagaimana saya boleh menambah kepada halaman?

Solution. Dari Page Builder, klik pada WordPress Widgets dan mencari GoDaddy Email Marketing. Seret widget ke halaman anda.

Bagaimana saya boleh menambah butang sosial ke kandungan halaman?

Isu. Ia adalah dalam nota kaki secara lalai, bagaimana saya boleh menambah kepada halaman?

Solution. Dari Page Builder, klik pada WordPress Widgets dan mencari GoDaddy Email Marketing. Seret widget ke halaman anda.

sumber penyelesaian masalah tambahan

Untuk lebih banyak isu-isu lanjutan, lihat yang berikut:

Artikel berkaitan

Altavista o wordpress hostingPenerangan Benarkan pengunjung anda untuk menterjemahkan mana-mana halaman dengan klik mudah dengan penanda buku. Terjemahan yang berlaku di tempat tanpa meninggalkan halaman dengan ringan, silang pelayar plugin ini ....
seo tutorial di laman wordpress hostingThe WordPress Complete 000webhost Guide (2017) WordPress pasti tidak memerlukan apa-apa pengenalan formal, kerana ia adalah platform yang paling popular blog yang cepat membuat tempat yang tersendiri ...
hosting terbaik wordpress e-dagang tutorialHome ┬╗Ecommerce Sumber┬╗ Cara Membuat Kedai Online yang hebat dengan WooCommerce, Divi dan Bluehost (Mac 2017) Lebih 74 juta laman web bergantung kepada platform WordPress untuk menjadi tuan rumah blog mereka, ...
laman eksport terpilih hosting wordpressTerdapat banyak tuan rumah laman web yang memberikan anda alat untuk mewujudkan laman web pada platform mereka. Mereka membiarkan anda membuat laman, blog, dan juga kedai-kedai dalam talian. Kebanyakannya mempunyai alat yang sangat baik dan ...
halaman html intro wordpress hostingDalam WordPress, anda boleh meletakkan kandungan pada laman web anda sama ada sebagai "post" atau "halaman". Apabila anda menulis entri blog biasa, anda menulis catatan. Jawatan, dalam persediaan lalai, muncul secara terbalik ...