Godaddy hosting ulasan wordpress

2 Mac 2017 oleh Nate

EDIT: Pada asalnya diterbitkan pada Februari 2012, saya telah mengemas kini post ini pada Mac 2017 untuk mencerminkan keadaan semasa GoDaddy hosting untuk 2017 GoDaddy Hosting Review.

Ini adalah ulasan produk. Ia berat sebelah - tetapi terutamanya kerana saya seorang pelanggan sebenar GoDaddy selain daripada syarikat hosting lain.

Anda mungkin telah melihat iklan GoDaddy Super Bowl, kanak-kanak perempuan GoDaddy di seluruh internet, dan yang paling baru-baru ini Membantu iklan Perniagaan Kecil mereka.

Godaddy hosting ulasan wordpress laman web WordPress anda,

GoDaddy sudah pasti pemimpin pasaran dalam domain - dan cuba untuk berada di dalam web hosting.

Adakah mereka hanya WordPress hak Hosting Tool untuk membina blog yang lebih baik?

Saya mula keluar menggunakan mereka (kerana jenama) tetapi saya telah berpindah ke HostGator untuk banyak laman web saya. So.

7 Kebaikan GoDaddy Web Hosting

1. GoDaddy murah.

pelan ekonomi mereka adalah $ 7.99 / bulan pada pembaharuan - tetapi mereka sentiasa memberikan kupon untuk lebih lama lock-in dan anda boleh tekannya ke bawah walaupun $ 3.99 / mo.

Walaupun khusus GoDaddy adalah tidak hosting (mereka bermula sebagai pendaftar domain) - mereka menggunakan modal mereka dan kehadiran pasaran untuk benar-benar tolak ke bawah ke atas harga.

Jika anda pergi dengan mereka, anda tidak perlu bimbang jika anda membayar terlalu banyak. (Menyemak harga mereka di sini)

2. GoDaddy Memberi Bandwidth Tanpa Had

Bandwidth pada dasarnya berapa ramai orang boleh melawat laman web anda sekaligus.

Beberapa web host mungkin pendikit jalur lebar anda (iaitu, crash laman web anda) jika anda tiba-tiba mendapat bahawa tsunami trafik dari CNN atau Reddit.

Saya tidak pernah mempunyai untuk menguji - tetapi kebanyakan pengulas lain saya percaya mengatakan bahawa GoDaddy diadakan dengan baik - walaupun pelan hosting dikongsi.

Walaupun mereka tidak memegang sehingga tsunami trafik - anda sekurang-kurangnya tidak perlu membayar untuk itu, seperti beberapa web host (berfikir caj berlebihan di syarikat-syarikat telefon bimbit (lihat ciri-GoDaddy di sini).

3. GoDaddy Tawaran Kualiti WordPress Auto-Pasang

Sekarang, penuh pendedahan, Saya peminat memasang WordPress secara manual kerana sebab-sebab keselamatan.

Yang menyatakan, mempunyai orang lain memasang WordPress adalah perkhidmatan menjimatkan masa - dan berguna kepada sesiapa yang bimbang tentang FTP.

Tetapi ia perlu dilakukan dengan betul - dan setiap kali saya telah auto-dipasang pada GoDaddy - WordPress telah dipasang dengan betul. Semua garam keselamatan bertugas di kesan - dan semua yang saya perlu lakukan adalah memasang plugin keselamatan.

Ia menjadikan proses WordPress * sungguh * mudah. Anda hanya pergi di sini untuk membeli hosting untuk WordPress anda. kemudian membuka akaun hosting anda, dan pilih auto-memasang, ikut arahan, dan dalam beberapa jam - anda selesai.

EDIT: Ia juga menawarkan berasingan "WordPress Hosting" produk. Ia lebih mahal, tetapi menawarkan auto-upgrade, pemantauan keselamatan dan faedah lain. Ia mengelirukan, saya tahu. Anda boleh menjalankan WordPress pada hosting normal mereka, yang adalah apa yang saya lakukan untuk laman web saya.

Godaddy hosting wordpress mengkaji mereka semua dalam

Pasti manfaat yang besar.

4. GoDaddy Mengintegrasikan Produk Well

Tetapi, seperti WordPress auto-memasang, mempunyai satu syarikat menguruskan nama domain anda, e-mel, dan menjadi tuan rumah boleh membuat perkara yang hanya sedikit lebih mudah. Beberapa kawan-kawan saya pelanggan melakukan ini - dan ia berfungsi dengan baik untuk mereka.

GoDaddy menawarkan gamut penuh perkhidmatan dan hubungan mereka semua dalam bersama-sama juga. Semak perkhidmatan mereka di sini.

5. GoDaddy Adakah Keselamatan Well

Ciri ini mempunyai kaitan dengan skala besar mereka (mereka mempunyai banyak teknologi ditujukan menggagalkan spam dan penggodam), tetapi juga dengan dasar-dasar ketat GoDaddy (yang akan menjadi Con a) tetapi buat masa ini ia juga menyimpan spam dan serangan. Mereka telah baru-baru ini yang diperolehi Sucuri dan SiteLock - dua syarikat utama dalam dunia keselamatan web.

Dan itu adalah satu perkara yang baik.

6. GoDaddy Mempunyai Sokongan Telefon And Little Down Paras

Beberapa veteran internet akan mencemuh ini (GoDaddy digunakan untuk menjadi benar-benar terkenal) tetapi baru-baru GoDaddy telah bertambah baik perkhidmatan pelanggan mereka. Mereka telah bertambah baik lebih-lebih lagi di bawah CEO baru mereka, dan arah yang baru, mereka yang dibentangkan pada bulan Julai 2013. Dan yang lebih penting untuk banyak pelanggan - mereka menawarkan 24/7 sokongan telefon, yang tidak biasa di kalangan syarikat-syarikat hosting.

Ia bukan bertaraf dunia, tetapi untuk sebuah entiti korporat yang besar dengan hosting super-berdiskaun ... sokongan yang baik ialah Pro dalam buku saya.

Dan mereka memenuhi * asas kewajipan * bagi setiap tuan rumah web ... 99.9% uptime.

7. GoDaddy Hosting Apakah Semasa On Teknologi Terkini

Mereka bermegah 4GH Linux mereka Hosting ... yang bermaksud bahawa mereka adalah semasa. PHP5, dan lain-lain - GoDaddy mempunyai semua barangan teknikal terkini untuk melakukan web hosting betul. Semak ciri mereka di sini.

7 Cons GoDaddy Web Hosting

1. GoDaddy Menggunakan A Custom Hosting Panel (melainkan anda membayar)

Ya, ini seolah-olah teknikal - tetapi lebih mendalam yang anda dapat dengan laman web WordPress anda, lebih banyak perkara-perkara Panel Hosting.

Pada asasnya, apabila anda log masuk ke akaun hosting anda melalui Web atau melalui FTP - anda mempunyai menu opsyen untuk menguruskan laman web anda.

Pemimpin-pemimpin industri (dan terbaik) adalah cPanel dan Fantastico. GoDaddy menggunakan panel adat mereka sendiri.

Anda mungkin perasan bahawa beberapa plugin dan tema untuk WordPress (seperti Tesis Tema) memerlukan tutorial berasingan untuk GoDaddy ... ini adalah mengapa.

Sekali lagi, tidak besar, tetapi pasti con a.

Pada Januari 2014, GoDaddy tidak lagi semata-mata menggunakan panel hosting proprietari. Mereka menggunakan cPanel (yang, sekali lagi adalah standard industri). Yang bertambah baik backend mereka. Ia masih menjadi adat memasang cPanel (jenis seperti bagaimana Verizon akan menyesuaikan Android pada telefon anda). Ia juga kos $ 1 tambahan setiap bulan. Perkara ini masih con saudara bandingkan dengan membuka pembekal, tetapi jauh dari apa yang ia adalah pada tahun 2012.

2. Stance GoDaddy ini On SOPA / PIPA

Ingat keseluruhan hitam di Internet pada Januari 2011 kerana SOPA dan PIPA?

Yeah - setiap satu memihak kepada Internet Freedom adalah terhadap bil-bil tersebut ... kecuali GoDaddy.

Mereka akhirnya menjadi terhadapnya ... tetapi hanya selepas pelanggan dipindahkan beribu-ribu domain kepada pesaing kerana itu.

Sebahagian besar daripada kita tidak akan memaafkan GoDaddy - terutamanya kerana ...

EDIT: Perkara ini masih benar. GoDaddy masih mempamerkan tingkah laku yang menunjukkan mereka tidak menghormati privasi atau etika (cerita baru-baru ini di sini)

3. GoDaddy ini Marketing Is (sejarah) ... Ganjil

Dan pelik dengan cara yang tidak baik. Sebagai contoh, Ketua Pegawai Eksekutif mereka pucuk gajah. Dan mereka menggunakan pengiklanan terang-terangan seksis. Semua ini di kalangan kontroversi hanya buruk lain.

EDIT: GoDaddy baru-baru ini dibersihkan laman mereka dan berkata bahawa mereka 2017 Super Bowl komersial tidak akan berkisar seks. kempen baru mereka adalah untuk menjadi "juara perniagaan kecil." Walau bagaimanapun, mereka masih mahu mengekalkan jenama "edgy" mereka. Itu sahaja peningkatan, tetapi saya masih berhati-hati dengan syarikat-syarikat yang melakukan tan pengiklanan gaya gangguan lebih memberi tumpuan kepada produk.

4. GoDaddy Jelas Had Pangkalan data anda, Alamat E-mel memori

webhos lain tidak melakukan ini setakat yang GoDaddy tidak. Dan apa yang bermakna dalam amalan adalah bahawa anda tidak boleh meletakkan sekumpulan laman web pada satu akaun hosting. A blog / laman web WordPress memerlukan 1 pangkalan data - jadi walaupun mengenai Rancangan Deluxe. anda adalah terhad kepada 25 laman web. Mereka dikeluarkan bit mengenai pangkalan data dari laman rancangan mereka supaya ia kelihatan * * seperti anda mempunyai segala-galanya yang tidak terhad - tetapi had-had keras masih di tempat.

Walau bagaimanapun, jika anda pergi untuk Pelan Ultimate. anda mendapatkan semua yang tidak terhad untuk harga yang benar-benar murah. Tapi masih.

EDIT: Pada tahun 2017, ini masih agak benar. Mereka telah mendapat lebih baik dengan pelan Deluxe mereka kerana anda mempunyai ruang cakera tanpa had. Tetapi pastikan anda membandingkan epal dengan epal dengan rancangan antara pembekal. Saya peminat ini WordPress gaya Buzzfeed hosting kuiz menyusun pilihan berdasarkan keutamaan anda.

5. GoDaddy Adalah Corporation Besar

Okey. Ada apa-apa kesalahan yang wujud dengan menjadi raksasa binatang korporat besar. Malah, ia boleh membawa kelebihan yang benar-benar baik (iaitu, modal untuk membuat pelaburan).

Yang berkata, GoDaddy membawa bersamanya semua yang anda harapkan daripada sebuah syarikat besar. pusat panggilan asing. Peringkat kemasukan, micromanaged wakil perkhidmatan pelanggan. Jenis yang bersifat peribadi "anda sendiri" gaya.

Jika ada masalah - umm, baik ...

Tetapi bergerak - mereka mempunyai artikel bantuan yang baik, yang masih tidak membuat untuk fakta bahawa mereka adalah syarikat pengurangan kos - dan akaun Hosting Ekonomi anda benar-benar tidak kira pada skala besar - yang menjadikan bigness con pada pendapat saya. Kebanyakan interaksi saya dengan sokongan teknologi bermakna lebih banyak masa pada triage daripada penyelesaian masalah sebenar.

6. GoDaddy Menjadikan Ia A Hard Little Untuk Tinggalkan

con ini berkaitan dengan # 1 di atas ... tetapi layak tempat itu sendiri.

Terutamanya kerana apabila anda memilih web host - ia adalah satu komitmen masa yang cukup besar. Anda akan melabur banyak tenaga ke dalam laman web anda - menganggap bahawa tuan rumah melakukan kerja mereka.

Dan walaupun bergerak web host sepatutnya mudah ... ada banyak perkara-perkara kecil yang boleh membuat ia pergi salah. GoDaddy adalah tidak terkenal kerana membantu itu pelanggan meninggalkan. Itulah con a.

EDIT: Ya, pada 2017 ... ini masih benar. Ia agak mudah dengan cPanel, tetapi pemindahan domain mereka sia-sia terganggu dengan upsells menjengkelkan dan halangan. Saya baru-baru melakukan pelanggan laman web reka bentuk semula, dan skop projek untuk berpindah kepada pihak lain. Tetapi - kerana pelanggan saya telah mempunyai e-mel, domain dan hosting di sana untuk tahun, langkah itu hanya tidak bernilai kerumitan.

7. GoDaddy Apakah Sangat Terhad On Data

Ini adalah Sebaliknya pula of # 5 Pro - yang GoDaddy tidak keselamatan yang baik.

Pada asasnya, jika anda mahu untuk auto-menjana kandungan, bentuk penggunaan web, wiki, dan lain-lain - anda akan perlu untuk melompat melalui banyak gelung.

Salah satu bentuk hubungan WordPress yang paling popular Fast Borang Hubungi Secure mempunyai tutorial khas bagaimana untuk membuat ia bekerja dengan GoDaddy - kerana biasanya GoDaddy akan menolak borang kenalan anda sebagai spam.

Pada asasnya, GoDaddy membuat anda melakukan kerja-kerja yang lebih (walaupun mereka mengatakan ia menyebabkan serangan spam kurang untuk anda).

kesimpulan

Jika anda mempunyai laman web yang lebih besar / tumbuh atau hanya mahu sebuah syarikat dengan memberi tumpuan kepada sokongan pelanggan dan prestasi - laman web utama saya kini di INMOTION Hosting. Dapatkan diskaun Inmotion di sini.

Walau bagaimanapun, GoDaddy hosting adalah pepejal dan murah hosting web. Jika anda sedang mencari untuk mendapatkan darah itu,

  • Mengintegrasikan dengan baik dengan nama-nama domain yang anda miliki di GoDaddy
  • Adalah murah, berjenama, dan disokong
  • Mempunyai banyak dokumentasi

Dan jika anda merancang untuk tidak melakukan apa-apa mewah - GoDaddy Web Hosting untuk WordPress adalah cara yang baik untuk pergi. Saya mempunyai rakan-rakan dan pelanggan-pelanggan yang telah di mereka untuk beberapa lama - dan adalah baik dengan mereka.

Dan oleh oleh, anda boleh mendapatkan 45% daripada mana-mana pakej HostGator sini.

EDIT: Untuk menjawab banyak soalan saya telah mendapat apa yang kamu sebaik sahaja anda mendapatkan pakej hosting ... anda perlu menghantar pelayan nama Domain anda ke akaun hosting anda untuk kebolehpercayaan dan kelajuan sebab (automatik jika pembelian anda domain anda dengan hosting atau anda anda mendapatkan arahan khusus jika anda membeli hosting secara berasingan). Saya telah menulis satu panduan yang sangat terperinci mengenai menubuhkan sebuah laman web dari awal di sini.

Artikel berkaitan

Pergi ayah web hosting wordpress2 Mac 2017 oleh Nate EDIT: Pada asalnya diterbitkan pada Februari 2012, saya telah mengemas kini post ini pada Mac 2017 untuk mencerminkan keadaan semasa GoDaddy hosting untuk 2017 GoDaddy Hosting Review. Ini adalah...
Godaddy berjaya wordpress hosting ulasan2 Mac 2017 oleh Nate EDIT: Pada asalnya diterbitkan pada Februari 2012, saya telah mengemas kini post ini pada Mac 2017 untuk mencerminkan keadaan semasa GoDaddy hosting untuk 2017 GoDaddy Hosting Review. Ini adalah...
Cox web wordpress hostingMemilih perkhidmatan web hosting boleh menjadi tugas yang mengelirukan, dengan begitu banyak web hosting pembekal di luar sana, yang menawarkan perkhidmatan yang sama. Oleh itu, kita telah membuat keputusan ini lebih mudah dengan mempamerkan 10 terbaik ...
Wordpress hosting GoDaddy vs bluehostAnda di sini: Laman Utama / Ulasan / Web Hosting Ulasan / Bluehost vs GoDaddy: Siapa Untuk Pilih Untuk Web Hosting? GoDaddy mempunyai jenama, harga, dan fikiran-saham dalam industri laman web. Bluehost adalah satu ...
Web hosting australia wordpress laman webMemilih perkhidmatan web hosting boleh menjadi tugas yang mengelirukan, dengan begitu banyak web hosting pembekal di luar sana, yang menawarkan perkhidmatan yang sama. Oleh itu, kita telah membuat keputusan ini lebih mudah dengan mempamerkan 10 terbaik ...