Dapatkan modul id joomla hosting

Kali terakhir dikemas kini 17 Januari 2017 11:08

Ecwid adalah alat yang hebat untuk menambah fungsi e-dagang ke laman web Joomla anda. Ecwid adalah sangat berbeza daripada biasa "Joomla" kart beli-belah dan mempunyai ini kelebihan yang unik:

• Lightning prestasi yang cepat. kedai Ecwid dipaparkan di laman web anda yang sedia ada sebagai sebahagian integral dan dikuasakan oleh pelayan kami di Amazon untuk menyimpan dan menjana kandungan. Ini membolehkan Ecwid untuk tinggal sepantas kilat tidak kira apa hosting anda menggunakan atau berapa ramai pelawat anda dapat.
• peningkatan lancar. Ia mudah untuk mendapatkan ciri-ciri baru! Semua kemas kini dihantar secara automatik. Tiada kod, penampalan atau prosedur memakan masa lain diperlukan dari pihak anda - kita menjaga semua hal-hal teknikal diri kita sendiri. Anda hanya bangun satu hari dan menikmati ciri-ciri baru ditambah.
• Keserasian. kedai anda tidak bergantung kepada versi Joomla anda. Jadi berasa bebas untuk menaik taraf laman web anda, ia tidak akan memecahkan kedai Ecwid anda dalam apa jua cara.

Dapatkan modul id joomla hosting pilih yang diperlukan

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Ecwid menampilkan di sini dan jika anda tidak mempunyai akaun lagi mendaftar secara percuma (tiada kad kredit diperlukan) di sini.

Pemasangan dan persediaan

Adakah laman web anda dihoskan pada Joomla.com berkongsi platform hosting? Dalam kes itu, untuk arahan mengenai cara untuk menambah Ecwid ke laman web anda, sila pergi ke artikel ini. Jika anda tuan rumah laman web ini sendiri atau menggunakan pembekal hosting, sila teruskan dengan langkah-langkah pemasangan di bawah.

Memasang "Ecwid" lanjutan percuma:

 • Muat turun fail sambungan daripada pautan ini: https://extensions.joomla.org/extension/ecwid
 • Membuka "Extensions → Extension Manager" halaman dalam backend Joomla anda
 • Memuat naik dan memasang sambungan yang menggunakan "naik Pakej Fail" seksyen
 • Membuka "Components → Ecwid" halaman
 • Masukkan Ecwid Store ID percuma anda dan menyimpan perubahan

Menambah halaman Ecwid anda ke menu laman web anda

 • Pergi ke menu Menu → Main → Add New Menu Item dalam backend Joomla anda. Jika anda mempunyai banyak menu, kemudian pilih satu yang diperlukan dan bukannya yang utama.
 • Tekan butang "Pilih" bersebelahan dengan pilihan "Menu Item Type".
 • Pilih "Ecwid pelayar / produk."
 • Menamakan halaman anda dan menyimpan perubahan.


kedai anda bersedia. Sekarang anda boleh membukanya di laman anda.

Menambah modul sidebar (pilihan)

Secara lalai, apabila anda memasang pelanjutan Ecwid dalam panel pentadbir Joomla anda, jenis modul berkaitan yang berikut ditambah secara automatik (mereka mewakili Widget Ecwid yang sama):


Selepas pemasangan, ia akan tersenarai antara sambungan.

Setiap jenis modul adalah sebenarnya sejenis corak untuk mewujudkan modul anda sendiri yang boleh digunakan untuk memaparkan widget berkaitan di laman anda. Ini adalah bagaimana anda boleh melakukannya:

Dapatkan modul id joomla hosting pelayar Produk
 1. Dalam antara muka pentadbir Joomla anda, pergi ke Extensions → Module Manger → Baru. Anda akan melihat senarai jenis modul yang anda boleh gunakan. Pilih jenis yang anda mahu (Ecwid Mini-Cart, Ecwid Kategori, Ecwid Cari Module). Ini akan mewujudkan satu modul baru untuk anda.
 2. Pada halaman tetapan modul (ia akan muncul selepas anda memilih jenis a), anda akan dapat untuk memilih halaman dan kedudukan dalam template laman web anda di mana anda mahu widget yang sepadan untuk dipaparkan. Setiap template Joomla telah menetapkan sendiri kedudukan, yang sudah boleh diduduki dengan menu dan unsur-unsur lain, jadi ia terpulang kepada anda apa kedudukan anda memilih untuk modul anda. Jika anda mengkonfigurasi kategori modul Ecwid, ia juga akan membolehkan anda memilih paparan yang dikehendaki (mendatar / menegak). Anda akan dapat untuk menetapkan beberapa parameter tambahan untuk modul yang diwujudkan di sana juga.


Itu sahaja. Selepas klik butang 'Save', modul baru akan diterbitkan. kod widget berkaitan akan ditambah secara automatik ke laman web anda. Walau bagaimanapun, jika widget tidak muncul selepas tindakan seperti yang dinyatakan, sila periksa tetapan modul berikut:

- status (sepatutnya 'Published'),

- akses (harus 'Public'),

- kedudukan (anda perlu memilih jawatan yang dipaparkan di suatu tempat di laman web anda),

- tugasan modul (jika tiada halaman dipilih di sana, modul tidak akan dipaparkan).

arahan video

Anda juga boleh mengambil lihat di video ini untuk melihat prosedur untuk menubuhkan Ecwid pada Joomla:

bacaan yang berkaitan

Menonton video ini!

Artikel berkaitan

Hosting laman web template joomla percumaTumblr adalah platform blogging mikro dengan tema yang menakjubkan direka untuk itu sama ada secara percuma atau premium yang. Perkara yang amazes pengguna untuk platform blogging kecil yang lucu ini adalah bahawa minimum dalam ...
Hosting tapak untuk joomlaApa yang Joomla Hosting? Percuma, mudah untuk digunakan, dan disesuaikan. Joomla menyediakan anda dengan pelbagai pilihan tapak pembinaan, dan boleh didapati dengan kebanyakan pelan hosting. Fikirkan WordPress adalah satu-satunya ...
modul Flashmatic untuk joomla hostingRSFlashMatic ialah Modul Joomla berfungsi secara asal dalam persekitaran Joomla. Ini adalah sangat disesuaikan Rotator XML Image dengan lebih daripada 35 pilihan XML, termasuk saiz pelekat dan kelajuan. Anda ...
Pack langue fr joomla hostingApabila kami memasang Joomla 3.0. kami memilih bahasa Inggeris sebagai bahasa lalai. Joomla 3.0 dapat menyokong bahasa yang berbeza. Dalam tutorial ini kita akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menukar anda bahasa tapak dalam ...
powerpoint memasuki laman web joomla hostingBolehkah saya memaparkan flipbook saya diwujudkan di laman Joomla? Ya, anda boleh menerbitkan flipbook sebagai modul Joomla dan kemudian membenamkannya ke laman web Joomla. Langkah 1: Terbitkan sebagai Modul Joomla Setelah selesai ...