Best laman joomla hosting percuma

Pelbagai hosting dipaparkan penuh. Berguna perisian tapak pembinaan. perkhidmatan pelanggan yang baik. uptime yang besar.

No VPS berasaskan Windows hosting. Tiada import satu langkah WordPress. E-mel tidak mempunyai keselamatan tambahan.

HostGator adalah Web hosting perkhidmatan yang boleh dipercayai bahawa adalah mudah untuk digunakan dan menawarkan pelbagai rancangan berguna untuk pengguna dan perniagaan kecil. Ia adalah pilihan utama kami untuk webmaster orang baru.

uptime batu pepejal dalam ujian. sokongan pelanggan yang baik. Menawarkan pakej hosting asas dan lanjutan. Tawaran pelayan berasaskan -Windows Linux- atau. alat penciptaan laman web untuk digunakan mudah. Tiada yuran persediaan.

hosting

WebsiteBuilder Plus peringkat diperlukan untuk menambah kod untuk template laman web. Pesaing menawarkan tempoh permulangan jaminan lebih lama.

11 adalah tuan rumah Web berpatutan yang menawarkan kaya alat laman web penciptaan, sokongan padu, dan uptime mengagumkan. Ia adalah pilihan utama kami jika anda memerlukan WordPress hosting.

Banyak ciri-ciri keselamatan. alat domain pengurusan yang menyeluruh. VPS persembahan yang sangat baik. pemindahan data tanpa had setiap bulan. pelan storan awan. Murah hati permulangan.

Tiada pembina laman web. Tidak mempunyai pelayan berasaskan Windows. Boleh membuktikan menakutkan untuk yang belum tahu.

DreamHost mempunyai satu set ciri-ciri dan harga dompet mesra teguh, tetapi perkhidmatan Web hosting cemerlang ini adalah baik bagi orang yang berpengalaman dalam pentadbiran laman web, bukan pemula.

Batu pepejal uptime. Cemerlang sokongan 24/7 pelanggan. Windows- dan Linux berasaskan pelayan. E-mel ketat bersepadu ke dalam aplikasi Microsoft. Managed hosting WordPress.

Base peringkat berkongsi pelan hosting tidak mempunyai pilihan pembayaran bulan-ke-bulan. korban e-mel sangat sempit. Dedicated hosting tidak mempunyai e-mel.

GoDaddy adalah perkhidmatan hosting web penuh ciri yang menawarkan uptime batu pepejal, perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan alat laman web pembinaan fleksibel, tetapi menawarkan e-mel yang tidak seberapa dan dikongsi batasan hosting menghalangnya daripada mencapai penghormatan.

Pelbagai pilihan Web hosting. uptime cemerlang dalam ujian. antara muka yang mudah untuk digunakan. Weebly perisian tapak pembinaan.

Tidak mempunyai pelayan berasaskan Windows. No bulanan berkongsi hosting. upselling agresif. Pengguna perlu memasang add-ons untuk melakukan hanya kira-kira segala-galanya.

Menawarkan uptime yang sangat baik dan intuitif perisian laman web-bangunan, Bluehost menjadikan ia mudah untuk membuat laman yang menarik, berfungsi, dan stabil untuk perniagaan anda. Walau bagaimanapun, ia tidak mempunyai beberapa ciri-ciri yang terdapat dalam perkhidmatan hosting saingan.

Mengapa Anda Perlu Web Hosting

pemilik perniagaan, jawab soalan penting ini: Adakah syarikat anda mempunyai laman web? Jika tidak, ia sepatutnya. Secara semula jadi, perniagaan dalam talian laman web permintaan untuk pemasaran dan penjualan produk atau perkhidmatan, tetapi juga perniagaan bata-dan-mortar perlu ditemui melalui web. Dari mulut ke mulut hanya tidak dipotong lagi. Hari ini, orang ramai menemui perniagaan baru melalui Bing, Google dan Yahoo, enjin carian yang menjadikan ia sangat mudah untuk mencari produk syarikat, jam operasi, dan harga. Jika perniagaan anda tidak muncul dalam hasil carian, terutamanya pada halaman pertama, ia akan menjadi sangat sukar untuk bakal pelanggan dan pelanggan untuk mencari anda. Jadi, cerita panjang pendek, ada laman web, tiada wang. Anda tidak mahu itu.

Best joomla hosting laman web percuma tidak mahu

Langkah pertama adalah untuk mencari web host, syarikat yang akan menyimpan fail laman web anda pada pelayan dan menyerahkan mereka kepada pembaca anda dan pelanggan pelayar. Web hosting perkhidmatan menawarkan jumlah yang berbeza pemindahan bulanan data, penyimpanan, e-mel, dan ciri-ciri lain. Walaupun cara anda membayar (pembayaran bulan-ke-bulan vs bayaran tahunan) boleh menjadi sangat berbeza, juga, jadi mengambil masa untuk merancang apa yang syarikat anda perlu untuk kejayaan dalam talian adalah penting.

Anda juga perlu membiasakan diri dengan banyak peringkat web hosting yang disediakan. Dalam kajian anda, anda akan menemui berkongsi, pelayan maya swasta (VPS), hosting berdedikasi, dan WordPress hosting. Setiap peringkat menawarkan ciri-ciri komputer yang berbeza dan ciri-ciri yang anda perlu mengambil masa untuk menganalisis. Saya akan memecahkan mereka ke bawah.

Apa Yang Dikongsi Web Hosting?

hosting dikongsi web hosting pemberi itu menempatkan beberapa tapak pada pelayan tunggal. Sebagai contoh, laman A berkongsi pelayan yang sama dengan laman B, Tapak C, Tapak D, dan E. laman terbalik adalah bahawa beberapa tapak berkongsi kos pelayan, jadi hosting web kongsi umumnya sangat murah. Malah, anda boleh mencari pilihan yang kurang daripada $ 10 sebulan.

Kelemahan adalah bahawa semua laman web yang berkongsi sumber pelayan tunggal, jadi spike lalu lintas yang besar di Laman A boleh memberi kesan kepada persembahan laman jiran.

Apa VPS Web Hosting?

VPS hosting adalah sama dengan shared hosting kerana beberapa tapak berkongsi server yang sama, tetapi persamaan berakhir di situ. A rumah dedicated web host kurang tapak per server daripada hosting dikongsi, dan setiap laman web mempunyai sumber tersendiri.

Hasilnya, laman A lonjakan trafik tidak akan memberi kesan laman B atau Laman C. Seperti yang anda harapkan, VPS kos lebih daripada hosting dikongsi hosting. Anda akan membayar kira-kira $ 20 hingga $ 60 sebulan.

Apa Dedicated Web Hosting?

hosting berdedikasi. di sisi lain, adalah kedua-dua kuat dan mahal. Ia dikhaskan untuk tapak yang memerlukan jumlah yang luar biasa sumber pelayan.

Tidak seperti berkongsi atau VPS hosting, hosting berdedikasi menjadikan laman web anda penyewa tunggal pada pelayan. Cara bahawa laman web anda mengetuk kuasa penuh pelayan. Yang berkata, ramai yang berdedikasi web hosting perkhidmatan tugas anda dengan pengendalian backend, isu-isu teknikal.

Apa Apakah WordPress Web Hosting?

WordPress hosting adalah untuk mereka yang ingin membina laman web mereka di belakang sistem popular WordPress pengurusan kandungan (CMS). Banyak tuan rumah WordPress secara automatik mengendalikan barangan backend, jadi anda tidak perlu bimbang tentang mengemas kini aplikasi dan CMS, dan membolehkan backup automatik.

Web Hosting tambahan Info

Jika anda tidak pasti tentang jenis hosting keperluan perniagaan anda, anda mungkin mahu untuk memulakan kecil, dengan Web hosting dikongsi. Anda sentiasa boleh beralih ke, pakej kaya ciri yang lebih mantap, katakan, VPS hosting atau hosting berdedikasi pada masa hadapan. Malangnya, beberapa tuan rumah tidak menawarkan semua jenis hosting. Pertimbangkan berapa banyak yang anda mengharapkan untuk berkembang laman web anda, dan berapa lama lagi, sebelum anda melakukan apa-apa lagi daripada pelan satu tahun. Ia bernilai menghabiskan masa di depan untuk memastikan bahawa tuan rumah yang anda pilih dengan mampu menyediakan pertumbuhan anda membayangkan untuk laman web anda, kerana beralih web hosting pembekal pertengahan tidak adalah satu usaha yang remeh.

Sebaik sahaja anda membuat keputusan anda julat harga, anda perlu mengambil kira berapa lama anda perlu web hosting. Jika ia merupakan satu jangka pendek projek-kata, kurang daripada atau bulan dua anda biasanya boleh menerima bayaran balik sekiranya anda membatalkan hosting anda dalam masa 60 hari. Sesetengah syarikat menawarkan 30 hari jaminan pulangan wang, lain-lain menawarkan 90 hari jaminan wang kembali. Sekali lagi, ia memberi manfaat untuk melakukan kerja rumah anda.

Web Hosting Ciri-ciri Anda Perlu

Banyak web host menawarkan ciri-ciri yang terhad dalam pakej starter mereka dan kemudian mengembangkan persembahan (kadang-kadang dengan hebat) bagi pelan yang lebih tinggi peringkat. Membaca cetakan kecil untuk memastikan pelan yang anda pilih menawarkan apa yang anda perlukan. Jika anda memerlukan aplikasi laman pembina untuk mereka bentuk laman web anda, pastikan bahawa tuan rumah web kos rendah anda mengambil sebenarnya datang dengan pembina laman web. Ramai daripada mereka memerlukan anda untuk membayar untuk pembina sebagai add-on yang berasingan. pembina laman web biasanya tidak kos wang yang banyak, tetapi jika anda boleh mencari web host yang termasuk satu secara percuma, duit dalam poket anda. Dan, jika ia bersepadu dengan perkhidmatan hosting anda, anda lebih cenderung untuk mempunyai licin, pengalaman yang disokong.

Anda juga ingin web host dengan pelanggan 24/7 sokongan jika tidak melalui telefon, maka sekurang-kurangnya melalui sembang. Forum, asas pengetahuan, dan tiket pertolongan semua baik dan baik, tetapi kadang-kadang anda hanya perlu berkomunikasi dengan manusia lain untuk mendapatkan perkara yang diselesaikan secepat mungkin. Yang berkata, tidak semua 24/7 pasukan sokongan pelanggan adalah sama. Syarikat-syarikat seperti GoDaddy dan Web Liquid bermegah sangat berpengetahuan dan membantu sokongan pelanggan skuad-fakta yang kita disahkan dalam ulasan yang mendalam kami dari orang-orang perkhidmatan web hosting.

Apabila ia datang kepada sistem operasi pelayan, Linux biasanya pilihan lalai. Namun, beberapa perkhidmatan menawarkan pilihan Linux atau Windows hosting. Jika anda mempunyai aplikasi pelayan-sampingan tertentu yang memerlukan Windows, seperti Server SQL atau aplikasi adat ditulis dalam .NET, maka anda perlu memastikan tuan rumah web anda mempunyai Windows hosting. Tetapi jangan biarkan idea pelbagai Linux menakut-nakutkan anda. Pada masa kini, kebanyakan web host menawarkan antara muka grafik atau panel kawalan untuk memudahkan pentadbiran pelayan dan pengurusan laman web. Daripada menaip pada baris arahan, anda akan klik ikon mudah dikenalpasti.

Windows hosting adalah lebih mahal daripada Linux hosting, terutamanya di kawasan pelayan yang berdedikasi. Yang tidak semestinya benar, tetapi ia adalah sesuatu yang anda harus sedar kerana anda membeli-belah di sekitar.

e-mel Hosting

Jika anda berhasrat untuk mempunyai kehadiran web, anda perlu mempunyai e-mel. Ia adalah cara yang mudah untuk pelanggan dan pelanggan yang berpotensi untuk menghantar mesej, dokumen Word, atau fail lain. Syukurlah, kebanyakan tuan rumah web termasuk e-mel dalam harga hosting mereka. Beberapa web host menawarkan tanpa had pembuatan akaun e-mel (yang besar untuk pertumbuhan masa depan), sementara yang lain menawarkan jumlah yang terhad. Anda, secara semula jadi, perlu mahu e-mel yang tidak terhad.

Yang berkata, tidak semua web host menawarkan e-mel. WP Engine, sebagai contoh, tidak. Dalam keadaan itu, anda perlu e-mel akaun dari syarikat selain daripada tuan rumah web anda. GoDaddy, misalnya, menjual pakej e-mel bermula dari $ 3.49 bagi setiap pengguna, sebulan. Yang mungkin bunyi seperti mudah, dan hanya satu lagi perkara untuk mengesan, tetapi sebenarnya ada beberapa webmaster yang merasakan bahawa memisahkan e-mel anda dan hosting perkhidmatan web hosting merupakan pilihan yang bijak. Dengan cara itu, salah satu pembekal ke luar talian akan tidak sepenuhnya bork perniagaan anda.

Uptime, masa hidup, masa hidup!

Ciri-ciri yang dinyatakan di atas adalah berharga kepada web hosting pengalaman, tetapi tidak sepadan dengan kepentingan uptime tapak. Jika laman web anda adalah ke bawah, pelanggan atau pelanggan tidak akan dapat mencari atau mengakses produk atau perkhidmatan anda.

Baru-baru ini, kami telah menambah pemantauan uptime untuk proses semakan dan keputusan menunjukkan bahawa kebanyakan tuan rumah web melakukan kerja yang cemerlang menjaga laman dan berjalan. web host isu-isu uptime semakin ligat dihukum semasa proses semakan dan tidak dapat memenuhi syarat untuk penilaian atas.

E-dagang dan Pemasaran

Satu perkara yang kita belajar dalam mengkaji perkhidmatan yang disenaraikan di sini (dan banyak lagi) adalah bahawa walaupun pakej yang hampir sama, mereka tidak sama. Ada yang lebih keselamatan berfokuskan daripada yang lain, yang menawarkan anti-spam dan alat anti-malware. Lain-lain menawarkan pelbagai alat pemasaran e-mel. Walaupun kebanyakan tuan rumah kami telah meninjau telah terbina dalam e-dagang, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menggunakan pihak ketiga membeli-belah dalam talian Permohonan cart yang lebih mantap seperti Shopify sebaliknya.

Jika anda sudah bersedia untuk memilih perkhidmatan web hosting yang besar, lihat carta di atas untuk melihat pilihan utama PCMag dalam ruang. Apabila anda selesai dengan itu, klik pautan di bawah untuk membaca yang mendalam kami, diuji ulasan daripada nama-nama terbesar dan terbaik di web hosting.

Jika anda baru sahaja bermula dalam permainan web hosting, pastikan untuk menyemak buku asas kami, Bagaimana Membina Laman Web.

Diketengahkan Web Hosting Perkhidmatan Ulasan:


$ 10.95 MSRP
Harga pada penjual HostGator adalah Web hosting perkhidmatan yang boleh dipercayai bahawa adalah mudah untuk digunakan dan menawarkan pelbagai rancangan berguna untuk pengguna dan perniagaan kecil. Ia adalah pilihan utama kami untuk webmaster orang baru. Baca ulasan penuh


$ 6.99 MSRP
Harga pada penjual 11 adalah tuan rumah Web berpatutan yang menawarkan kaya alat laman web penciptaan, sokongan padu, dan uptime mengagumkan. Ia adalah pilihan utama kami jika anda memerlukan WordPress hosting. Baca ulasan penuh


$ 7.99 MSRP
Harga pada penjual INMOTION adalah perkhidmatan hosting Web ciri-disusun yang menawarkan banyak ciri-ciri menarik, tetapi beberapa isu menyimpannya daripada menjadi anjing atas. Baca ulasan penuh


$ 10.95 MSRP
Harga pada penjual DreamHost mempunyai satu set ciri yang kukuh dan harga dompet mesra, tetapi perkhidmatan Web hosting cemerlang ini adalah baik bagi orang yang berpengalaman dalam pentadbiran laman web, bukan pemula. Baca ulasan penuh


$ 3.49 MSRP
Harga pada penjual GoDaddy adalah perkhidmatan hosting web penuh ciri yang menawarkan uptime batu pepejal, perkhidmatan pelanggan yang cemerlang, dan alat laman web pembinaan fleksibel, tetapi menawarkan e-mel yang tidak seberapa dan dikongsi batasan hosting menghalangnya daripada mencapai penghormatan. Baca ulasan penuh


$ 5.99 MSRP
Harga pada penjual Menawarkan uptime yang sangat baik dan intuitif perisian laman web-bangunan, Bluehost menjadikan ia mudah untuk membuat laman yang menarik, berfungsi, dan stabil untuk perniagaan anda. Walau bagaimanapun, ia tidak mempunyai beberapa ciri-ciri yang terdapat dalam perkhidmatan hosting saingan. Baca ulasan penuh


$ 4.50 MSRP
Harga pada penjual Hostwinds adalah Web hosting perkhidmatan penuh ciri yang mempunyai alat untuk membina laman web yang sangat berfungsi dan mesra pengguna, tetapi beberapa lubang dalam penawaran mengelakkan ia daripada menuntut tempat teratas. Baca ulasan penuh


$ 14,95 MSRP
Harga pada penjual Liquid Web adalah mahal dan tidak mempunyai Web hosting yang dikongsi bersama, tetapi ia fleksibel, penuh ciri tuan rumah dalam talian dengan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang dan pakej VPS berdedikasi dan cemerlang. Baca ulasan penuh


$ 9.99 MSRP
Harga pada penjual Makan dengan ciri-ciri, A2 adalah perkhidmatan web hosting yang lebih dari layak menjadi asas untuk laman web anda. Baca ulasan penuh


$ 4.00 MSRP
Harga pada penjual Selepas bulan masalah uptime, Web hosting pembekal Arvixe telah bertukar keadaan, sekali lagi megah kebolehpercayaan batu pepejal dan pelbagai rancangan untuk memulakan sebuah laman web. Perkhidmatan ini telah mendapat semula sokongan kami. Baca ulasan penuh


$ 5.00 MSRP
Harga pada penjual Cloudways adalah perkhidmatan hosting Web dengan seni bina kedua-dua berpatutan dan berkuasa, tetapi tidak ada pilihan untuk pendaftaran domain, dan kualiti sokongan telefon berasaskan, dan e-mel bayaran tambahan. Baca ulasan penuh


$ 5.95 MSRP
Harga pada penjual Jika anda sedang mencari untuk membina laman web yang agak mudah, iPower adalah pilihan yang baik, tetapi anda perlu mencari tempat lain untuk usaha lebih rumit. Baca ulasan penuh


$ 20.00 MSRP
Harga pada penjual Temple Media adalah perkhidmatan web hosting yang membolehkan anda dengan mudah membina laman Linux berkuasa, tetapi ia tidak mempunyai beberapa ciri-ciri yang terdapat dalam pesaing terkemuka. Baca ulasan penuh


$ 9.95 MSRP
Harga pada penjual SiteGround menawarkan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik dan keselamatan yang kukuh, tetapi ia tidak mempunyai ciri-ciri yang ditawarkan oleh pesaing top-peringkat. Baca ulasan penuh

PCMag boleh mendapat komisen affiliate dari rangkaian membeli-belah termasuk di laman ini. Komisyen ini tidak memberi kesan kepada bagaimana kita menguji, atau mengulas produk.
Untuk mengetahui lebih lanjut, baca syarat-syarat lengkap penggunaan.

Untuk lebih daripada satu dekad, Jeffrey L. Wilson telah menulis berkaitan dengan permainan gadget- dan video nerd-salinan untuk pelbagai penerbitan, termasuk 1UP, 2D-X, The tong kecil, komputer riba, LifeStyler, Keibubapaan, Sync, Wise Roti, dan WWE. Dia kini membawa pengetahuan dan skillset untuk PCMag sebagai Penganalisis Kanan. Apabila dia tidak merenung monitor (atau dua) dan melahirkan Web hosting, muzik, utiliti, dan permainan video salinan, mentor Jeffrey, mengamalkan Jeet Kune Do, blog, podcast, dan bercakap di con sekali-sekala. Beliau juga mengumpul vinil dan sangat menikmati. More ยป

Menonton video ini!

Artikel berkaitan

web hosting terbaik joomlaPelbagai hosting dipaparkan penuh. Berguna perisian tapak pembinaan. perkhidmatan pelanggan yang baik. uptime yang besar. No VPS berasaskan Windows hosting. Tiada import satu langkah WordPress. E-mel tidak mempunyai tambahan ...
kongsi terbaik wordpress hostingPelbagai laman web-hosting pilihan. Berpengetahuan wakil perkhidmatan pelanggan. Sidekick berguna walkthroughs. Membolehkan anda menjadi tuan rumah pelbagai domain. Tidak mempunyai pelayan berasaskan Windows. VPS mahal dan berdedikasi ...
Percuma joomla web hosting uk ulasanBest Web Hosting Percuma Ya, tuan rumah dipaparkan di halaman ini menawarkan web sebenar pakej hosting tanpa sebarang kos. Pastikan anda membaca ulasan yang mendalam kami untuk maklumat lanjut dan melihat apa yang pelanggan mereka katakan. Adalah ...
syarikat hosting terbaik untuk blog wordpress sampelPelbagai laman web-hosting pilihan. Berpengetahuan wakil perkhidmatan pelanggan. Sidekick berguna walkthroughs. Membolehkan anda menjadi tuan rumah pelbagai domain. Tidak mempunyai pelayan berasaskan Windows. VPS mahal dan berdedikasi ...
hosting terbaik murah untuk wordpressPelbagai laman web-hosting pilihan. Berpengetahuan wakil perkhidmatan pelanggan. Sidekick berguna walkthroughs. Membolehkan anda menjadi tuan rumah pelbagai domain. Tidak mempunyai pelayan berasaskan Windows. VPS mahal dan berdedikasi ...