Vanilla forum vs vBulletin hosting

Originally Posted by PeterDanHost

Pergi untuk Vanilla. Ia sesuai. Mudah untuk menaik taraf dan banyak mudah untuk menyesuaikan untuk dipadankan dengan tema laman web anda. Jika anda sedang mencari perisian forum yang bebas, saya hendak mencadangkan Phpbb. komuniti mereka adalah besar dan anda akan mendapat penyelesaian untuk apa-apa hanya dengan Googling.

Kos tidak adalah satu faktor. Berkhidmat dengan vBulletin sejak v 1 tetapi kemas kini terkini yang kurang banyak modul lakukan untuk persediaan kompleks agar melihat alternatif. Phpbb adalah baik tetapi mencari sesuatu yang lebih komersial.

Vanilla forum vs vBulletin hosting ProlimeHost - Server Dedicated

Maka harus cuba Vanilla. Ia mudah untuk mengurus dan bukan itu sahaja maka walaupun menyokong PHP 7 di mana vBulletin masih terjebak dengan versi PHP lama.

Saya tidak pernah cuba Vanilla, tetapi jika saya mula forum lain, saya fikir saya bersandar ke Xenforo lagi, tetapi hanya selepas check-out, versi semasa Vanilla dan lain-lain.

█ ProlimeHost - Dedicated Server Hosting KVM SSD VPS
█ Tiga Lokasi Datacenter: Los Angeles, Denver singapore
█ SUPERMICRO Hardware | Providers Bandwidth Pelbagai | 24/7 Di Tapak Engineers

Vanilla agak baik dan mudah untuk bekerja dengan. Bagi vBulletin, ia terus pergi menuruni bukit bermula dengan versi 4.x; siri 3.x hebat.

Saya telah melihat banyak Xenforo forum bertelur, dan ia sangat penting untuk digunakan sebagai pengguna akhir, walaupun saya tidak pernah menggunakannya sebagai seorang pentadbir, ia masih pilihan bernilai mengingati.

Blacklist Monitor - Adakah mana-mana IP atau Domain anda disenarai hitam? Mengetahui sebelum ia sampai ke memberi kesan kepada anda atau pelanggan-pelanggan anda.

Uptime Monitor - Bagaimana penting ialah masa hidup untuk anda atau perniagaan anda? Tahu dengan segera jika laman web atau perkhidmatan anda pernah turun.

Menonton video ini!

Artikel berkaitan

Free forum hosting vBulletin nulledNulled vBulletin bukan versi yang berbeza daripada vBulletin perisian forum. Nulled vBulletin adalah versi perisian yang telah digodam untuk mengeluarkan maklumat lesen. The nulled ...
php Senarai ahli vBulletin hosting# 1 PERCUMA, OPEN SOURCE SOFTWARE LEMBAGA BULETIN phpBB adalah rata-forum penyelesaian perisian papan buletin yang boleh digunakan untuk kekal berhubung dengan sekumpulan orang atau boleh kuasa keseluruhan anda ...
Bbpress vs Phpbb vs vBulletin hostingPhpBB Vs bbPress Vs PunBB Vs vBulletin Hanya tertanya-tanya pemikiran. PhpBB sekolah -ole .... telah menggunakan selama bertahun-tahun di dalam dan luar, belum menggunakannya dalam 2 atau 3 tahun. Sentiasa seolah-olah digodam. biasanya ...
forum hosting percuma vBulletin hostingForum Hosting bukan sahaja mengenai pelayan; Pada URLJet ia adalah mengenai orang-orang yang benar-benar memahami forum dan keperluan pelayan unik mereka dan keperluan. Kita tahu setiap aspek prestasi vBulletin ...
cache Litespeed vBulletin hostingSetiap pemilik forum mahu banyak jawatan tetapi tuduhan jawatan tinggi dan trafik boleh membawa forum yang besar untuk merangkak di waktu puncak. Kos jatuh SSD telah membantu jauh tetapi caching yang baik ...