Web untuk mencetak modul drupal hosting

Apa yang Drupal? Drupal adalah platform # 1 untuk pengurusan kandungan web kalangan perusahaan global, kerajaan, institusi pengajian tinggi, dan NGO. Fleksibel dan berskala besar, Drupal menerbitkan kandungan laman web tunggal atau saham dalam pelbagai bahasa di seluruh banyak peranti. Teknologi dan perniagaan pemimpin mengubah pengurusan kandungan ke dalam penyelesaian digital yang kuat dengan Drupal ... disokong oleh salah satu daripada komuniti sumber terbuka yang paling inovatif di dunia.

Web untuk mencetak modul drupal hosting Kumpulan mewujudkan dan menguruskan

profesional teknologi mencari kebolehpercayaan, keselamatan, dan fleksibiliti untuk mewujudkan ciri-ciri yang mereka mahu tanpa ciri-ciri berat mereka tidak perlu. Mereka memerlukan platform dengan seni bina yang kuat, mengintegrasikan dengan aplikasi pihak ketiga. Drupal menyediakan semua ini dan banyak lagi, menepati keperluan teknikal dan perniagaan mereka, bukan sebaliknya.

pemimpin perniagaan kuasa inovasi digital di seluruh dunia dengan Drupal sebagai platform mereka. Lebih satu juta organisasi menggunakan Drupal, termasuk The Economist, Tesla Motors, The White House, Pfizer, Universiti Harvard, Kerajaan Australia, dan Time Inc.

Buka Source Community: Beribu-ribu organisasi membina penyelesaian dengan Drupal; mereka juga membina Drupal sendiri. Daripada reka bentuk seni bina sistem, pakar Drupal menyumbang penyelesaian dunia sebenar mereka kembali kepada masyarakat. Diketuai oleh standard web moden yang menyokong kebolehpercayaan dan ketangkasan, pemaju Drupal membuat inovasi untuk pelanggan, masyarakat, dan dunia.

Real Keputusan Dunia

Warner Music Group mencipta dan menguruskan laman web dan laman web mudah alih lebih daripada 300 artis muzik seperti David Bowie, Kid Rock dan Justin Bieber. Dengan Drupal, Warner menyajikan berjuta-juta pelawat setiap tahun, menggalakkan berita, siaran muzik dan banyak lagi.

Economist menguruskan 1.2 juta artikel, blog, video dan banyak lagi, mendigitalkan majalah cetak bulanan, mengesahkan pengguna dengan tahap langganan berperingkat di seluruh web dan aplikasi, berfungsi utama yang disesuaikan untuk berjuta-juta pengguna sehari.

Lush, syarikat sabun buatan tangan, menggunakan Drupal untuk memberitahu cerita yang memberi inspirasi kepada berjuta-juta pelanggan yang mengakses laman web pada pelbagai peranti. reka bentuk responsif Lush menyampaikan pengalaman yang lancar yang menggabungkan kandungan dan perdagangan.

Kerajaan Australia adalah menstandardkan pada Drupal selama beratus-ratus jabatan dan agensi kerajaan di seluruh Australia, bermula dengan halaman utama negara. Drupal meningkatkan perkhidmatan digital kepada berjuta-juta rakyat.

Ciri-ciri dan manfaat

Drupal adalah "di luar kotak" kandungan web alat pengurusan serta platform yang disesuaikan - untuk membantu anda membina alat hak untuk berkhidmat strategi pengurusan kandungan anda. Perniagaan dan teknologi pemimpin menggunakan Drupal untuk mewujudkan penyelesaian perusahaan dunia sebenar yang memberi kuasa kepada inovasi web. Apabila menilai Drupal, ia adalah penting untuk membayangkan matlamat anda dan bertanya "Bolehkah Drupal digunakan untuk membina ini?" Jawapannya selalunya adalah "ya". Drupal menawarkan potensi tanpa had dengan ciri-ciri asli dan sambungan modul - ia adalah satu platform untuk teknologi yang menimbulkan gangguan yang akan datang, tanpa gangguan kepada perniagaan anda.

Web untuk mencetak drupal modul hosting menjaga laman Drupal selamat

sangat berskala

berskala Drupal bermakna ia boleh menguruskan laman web trafik yang tinggi terbesar, paling di dunia. Tapak yang mengalami trafik harian yang lebih tinggi, seperti Weather.com dan tapak yang melihat pancang berkala dalam trafik, seperti Grammy.com dan penerbitan of Time, Inc. (seperti SI.com) semua menggunakan Drupal untuk memastikan berskala trafik dan kandungan tumbuh . Ketahui lebih lanjut

Mobile-Pertama

Membina laman web responsif dan juga membuat aplikasi web yang menyampaikan pengalaman pengunjung optimum, tidak kira apa peranti yang mereka gunakan. Drupal menyokong amalan reka bentuk responsif terbaik dan memastikan pengguna anda mendapatkan pengalaman kandungan lancar setiap masa, pada setiap peranti.

Aplikasi Integrated Digital

Drupal mengintegrasikan dengan mudah dengan ekosistem yang luas teknologi pemasaran digital dan aplikasi perniagaan lain, jadi anda boleh menggunakan set yang terbaik alat hari ini, dan flex dengan alat baru esok. Dan, tumpuan API pertama Drupal yang bermaksud menghubungkan kandungan ke laman web dan aplikasi lain, membuat kandungan yang lebih kuat.

komuniti Drupal ini menyediakan mata dan telinga yang tidak terkira banyaknya untuk membantu menjaga laman Drupal selamat. Bergantung kepada pasukan anda, tetapi juga kepada komuniti sumber terbuka untuk mengenal pasti kelemahan dan membuat / menyampaikan patch secara automatik untuk melindungi laman web anda dan perniagaan anda. Dan tidak pernah kehilangan tidur malam. Ketahui lebih lanjut

Fleksibel Architecture kandungan

Mewujudkan seni bina kandungan yang betul menggunakan Antara Muka Admin atau melakukannya programatically. Memaparkan kandungan yang sesuai untuk setiap konteks Alat mod paparan kuat dan Views. Termasuk pelbagai jenis media (imej, video, PDF, dll). menu disesuaikan mewujudkan pengalaman pengguna yang selesa, mewujudkan laluan ke kandungan merentasi pelbagai peranti.

Alat untuk perniagaan, dengan Tiada Had

Drupal tidak menetapkan kepada perniagaan; perniagaan menentukan apa yang diperlukan dari Drupal. platform CMS terlalu banyak mengenakan kehendak mereka pada perniagaan anda, memaksa anda untuk mematuhi cara mereka melakukan sesuatu. Drupal bertindak dengan cara yang bertentangan: menggunakan Drupal untuk mencipta penyelesaian yang menyokong keperluan perniagaan khusus anda. Drupal mewujudkan asas untuk penyelesaian tanpa had.

Mudah Authoring kandungan

alat penting untuk penciptaan kandungan dan penerbitan, seperti editor WYSIWYG disesuaikan untuk kandungan dan pemasaran pro. Pengesahan dan kebenaran untuk menguruskan aliran kerja editorial dan juga kandungan. Penulis, penerbit, admin laman web dan pemaju semua menggunakan Drupal untuk memenuhi keperluan mereka, dengan aliran kerja yang menawarkan mereka akses yang cukup untuk ciri-ciri yang mereka perlukan. Ketahui lebih lanjut

Menguruskan banyak tapak di seluruh organisasi anda, jenama, geografi dan kempen di satu platform sahaja yang membolehkan cepat, penciptaan laman mudah dan penempatan.

Komuniti Talent dan Pengalaman

Masyarakat Drupal di seluruh dunia berkongsi rahsia mengenai cara untuk mendapatkan perkara yang dilakukan, betul. Jika anda mempunyai soalan, seseorang yang mempunyai jawapannya. Memanfaatkan kuasa sumber terbuka dengan membina penyelesaian sebelum ini dicipta. pemaju Drupal mempunyai akses kepada pengalaman komuniti di seluruh dunia. Bilakah kali terakhir pembekal perisian anda memberikan anda sokongan seperti ini?

Kandungan sebagai Perkhidmatan

Dengan model data berstruktur Drupal ini anda boleh memaparkan kandungan dalam pelbagai susun atur untuk web responsif, atau mengeksport ke mana-mana aplikasi atau pelanggan dengan dibina dalam perkhidmatan REST. seni bina dan API terbuka Drupal ini menyediakan pemaju rangka kerja dan alat untuk membina menggunakan Drupal dan untuk menyambung kepada sumber-sumber data, kandungan, dan fungsi aplikasi, termasuk alat teknologi pemasaran. Kandungan dipisahkan dari penghantaran: Kandungan boleh dikemukakan di mana-mana, mana-mana saluran, dalam mana-mana format. Ketahui lebih lanjut

berbilang bahasa

Arkitek dan mengkonfigurasi Drupal untuk menyampaikan laman kepada penonton global, berbilang bahasa sebagai sebahagian daripada strategi penyetempatan anda. Drupal menjadikannya mudah untuk membuat dan menguruskan tapak untuk kawasan-kawasan yang berbeza dan geografi, dan menyokong satu ke banyak bahasa di seluruh laman web anda, menterjemah dan menyetempatkan kandungan dan pengalaman anda. Ketahui lebih lanjut

Yayasan Stack kuat

Drupal tinggal di sebuah teknologi LAMP moden timbunan: Linux, Apache, MySQL dan PHP, yang bersama-sama adalah memenuhi keperluan bergerak pantas, fleksibel, perusahaan tangkas dan jenama membina platform digital generasi akan datang.

Artikel berkaitan

Acquia drupal hosting ukMengenai Program Pembangunan Drupalist AcquiaU Acquia Universiti ialah program bakat inkubator ketat direka untuk berkembang generasi akan datang bakat Drupal. 14-minggu program dibayar adalah ...
Combell drupal hosting ukDrupal mudah Jika anda telah memutuskan bahawa ini adalah sistem pengurusan kandungan yang anda mahu gunakan untuk mewujudkan laman web anda, keluar dan menggunakan alamat web anda sendiri sempurna dengan ia? Mendapatkan laman web anda ...
Hosting laman web pelbagai drupal cmsDrupal mudah Jika anda telah memutuskan bahawa ini adalah sistem pengurusan kandungan yang anda mahu gunakan untuk mewujudkan laman web anda, keluar dan menggunakan alamat web anda sendiri sempurna dengan ia? Mendapatkan laman web anda ...
Quo js hosting drupalperkhidmatan hosting Drupal kami telah dicadangkan oleh Drupal selama bertahun-tahun! Dalam masa yang singkat semua, kami rasa anda akan dapat mencadangkan kami juga. Mengapa? Laman web anda datang dihoskan pada berprestasi tinggi perniagaan kami ...
Suapan xml penghurai drupal hostingBerikut adalah pengenalan ringkas kepada RSS Feeds, bagaimana ia berfungsi, dan mengapa ia digunakan. Apakah yang dimaksudkan dengan RSS Feed? RSS (Really Simple Syndication) suapan adalah cara untuk anda untuk memberitahu pelawat anda dan ...