Tree saver drupal hosting

Dihantar oleh jason pada Sel, 2007/01/16 - 21:40

Pentadbiran Menu adalah salah satu modul yang paling berguna untuk mana-mana webmaster Drupal. Oleh kerana itu, anda akan mendapati ia berada di atas atau berhampiran bahagian atas mana-mana atas 10 Drupal senarai modul. Ia membawa semua bahagian yang paling penting dalam back-end pelayan Drupal bersama-sama dengan mudah untuk mengemudi menu CSS.

Semua Drupal Webmaster, Admin dan Moderator akan mahu mengambil modul ini untuk server Drupal anda. Ia sentiasa modul pertama saya memasang untuk mengurangkan masa yang diambil untuk melakukan segala-galanya pada pelayan Drupal baru memasang, atau untuk mengubah suai pelayan yang sedia ada dipasang.

Tree saver drupal hosting bahagian yang paling penting dalam

modul menu pentadbiran menyediakan antara muka pentadbiran tema bebas (aka. navigation. back-end) untuk Drupal. Ia adalah penolong bagi pengguna Drupal orang baru yang datang dari CMS lain, real-masa-gambar untuk Drupal laman pentadbir, dan pasti satu kemestian bagi pemaju Drupal dan pembina lokasi (kata kunci: integrasi Devel).

Modul ini menjadikan semua perkara menu pentadbiran di bawah 'mentadbir' dalam menu yang bersih, menarik dan semata-mata berasaskan CSS-di bahagian atas laman web anda. Ia mengandungi bukan sahaja menu biasa - tugas tempatan juga disediakan, memberikan anda akses yang sangat pantas kepada mana-mana sumber pentadbiran dan berfungsi pemasangan Drupal anda menyediakan.

Drupal terdedah! Mentadbir, membangun, dan bekerja dengan Drupal tidak pernah menjadi yang cepat, mudah dan ringkas.

menu pentadbiran memerlukan bantuan

Bug berikut dalam Drupal teras menghalang pembebasan 3.x stabil untuk Drupal 6:

 • Menu kerja pentadbiran dalam mana-mana tema dan semua pelayar dan anggun jatuh kembali ke kedudukan CSS tulen.
 • pokok menu keseluruhan di bawah "Mentadbir" termasuk semua tugas-tugas yang tidak dapat dilihat tempatan terdedah, supaya anda mempunyai akses terus kepada mana-mana halaman yang anda mahu.
 • Menu ini diletakkan mutlak di bahagian atas tingkap, tetapi boleh secara pilihan diletakkan tetap.
 • menu pentadbiran boleh dipertingkatkan dengan modul lain. Integrasi dengan modul Devel disediakan di luar kotak.
 • Ikon menu pentadbiran adalah themeable.
 • 3.x: canggih klien caching memastikan kesan prestasi minimum.
 • Modul ini bertujuan untuk pengguna pentadbiran - bukan untuk pengguna tapak tetap atau tanpa nama. Bagi apa-apa penggunaan-kes, cuba SimpleMenu. Menu Nice. atau DHTML Menu.
 • Sila lihat README.txt semasa.
 • Pastikan untuk memberikan "menu akses pentadbiran" dan "Akses laman pentadbiran" kebenaran pengguna.
 • The "Mentadbir" item menu mesti didayakan, tetapi boleh tinggal dalam menu yang berbeza daripada "Navigation".
 • Pastikan output tema anda $ penutupan. Jika menu pentadbiran tidak dipaparkan, sila rujuk README.txt pertama.
Tree saver drupal hosting Ia mengandungi

Projek ini telah ditaja oleh:

 • fikiran Unleashed
  Khusus dalam perundingan dan pembangunan laman Drupal berkuasa, perkhidmatan kami termasuk pemasangan, pembangunan, theming, penyesuaian, dan menjadi tuan rumah untuk anda bermula. Lawati www.unleashedmind.com untuk maklumat lanjut.
 • Lullabot
  pakar-pakar Drupal mesra menyediakan perundingan profesional perkhidmatan pendidikan. Lawati www.lullabot.com untuk maklumat lanjut.
 • Acquia
  Komersial Disokong Drupal. Lawati acquia.com untuk maklumat lanjut.

# D7CX. Saya berjanji bahawa modul ini akan mempunyai Drupal 7 pelepasan penuh pada hari yang Drupal 7 dilepaskan.

Artikel berkaitan

Pencetak laman friendly hosting drupalDrupal adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang teguh yang berjalan pada pelayan LAMP. Pelayan LAMP menggunakan MySQL secara lalai, tetapi PostgreSQL juga boleh digunakan dengan Drupal. Ia boleh menjadi tuan rumah blog, forum, dan ...
Log masuk hosting drupalSetiap pengunjung ke laman web anda, sama ada mereka mempunyai akaun dan log masuk atau melawat laman web tanpa nama, dianggap sebagai manual untuk Drupal. Setiap pengguna juga mempunyai ID pengguna angka khusus kepada jenis ...
Pasang terbuka menyiarkan di hosting drupalPengenalan Drupal adalah perisian percuma, sumber terbuka sistem pengurusan kandungan (CMS) yang membolehkan individu atau masyarakat dari pengguna mudah menerbitkan, mengurus dan mengatur pelbagai kandungan ...
Laporan modul drupal hostingModul ini menyediakan beberapa statistik dan data lain yang membantu apabila saiz persekitaran yang hosting. Berikut adalah maklumat yang dikumpul: maklumat Alam Sekitar: PHP asas, maklumat MySQL, ...
preview laman sistem drupal hosting3283 undi 4.89 5 INMOTION Hosting adalah Drupal hosting pembekal yang paling cemerlang yang adalah bangga hosting sejumlah besar laman-laman Drupal dan disyorkan oleh banyak laman web kajian. 100% ...