Lock drupal inc hosting

Artikel ini menerangkan bagaimana untuk mengkonfigurasi Drupal menggunakan memcached.

Memcached adalah objek memori sistem caching sumber terbuka bahawa laman web boleh gunakan untuk membantu mempercepatkan masa beban halaman. kerja-kerja Memcached oleh caching dalam RAM kerap diakses data, seperti keputusan panggilan API, panggilan pangkalan data, dan banyak lagi.

 • Jika anda mempunyai VPS berjaya atau diuruskan Flex Server Dedicated, sila buka tiket sokongan di Portal Pelanggan pada https://my.a2hosting.com dan meminta memcached untuk sistem anda. Kami akan memasang untuk anda.
 • Jika anda mempunyai VPS separuh berjaya, Cloud VPS, atau separa berjaya Server Dedicated Flex, anda boleh memasang memcached diri sendiri.
 • Jika anda mempunyai akaun Turbo Web Hosting, anda tidak perlu mengikuti prosedur dalam artikel ini. Sebaliknya, gunakan plugin A2 Dioptimumkan untuk mengkonfigurasi dan menguruskan memcached untuk permohonan anda.
 • Memcached tidak disokong pada bukan Turbo dikongsi hosting akaun pada masa ini.
hosting

Isi kandungan

Selepas memcached dipasang pada sistem anda, anda perlu memasang modul supaya Drupal boleh mengakses dan menggunakannya. Untuk melakukan ini, ikuti langkah berikut:

 1. Gunakan penyemak imbas web anda untuk melawat https://www.drupal.org/project/memcache.
 2. Di bawah Muat turun. memuat turun fail .gz ke komputer anda.
 3. Log masuk ke laman web Drupal anda sebagai pentadbir.
 4. Pada bar menu, klik Modul. dan kemudian klik Pasang modul baru.
 5. Klik Semak imbas. pilih fail .gz ke dalam komputer anda, dan kemudian klik Pasang. Drupal memasang modul memcached.
 6. Di bawah Langkah seterusnya. klik Dayakan modul baru ditambah. Laman Modul muncul.
 7. Tatal ke bawah untuk prestasi dan skala. dan kemudian pilih kotak semak DIDAYAKAN bersebelahan dengan modul memcache dan memcache Admin.
 8. Klik Simpan konfigurasi.
 9. Pada bar menu, klik Tatarajah.
 10. Di bawah SYSTEM. klik memcache.
 11. Jika anda ingin memaparkan statistik memcached berkaitan di bahagian bawah setiap halaman, pilih Tunjukkan statistik memcache di bahagian bawah setiap kotak semak halaman, dan kemudian klik Simpan konfigurasi.

Secara lalai, hanya pentadbir boleh melihat statistik ini, termasuk mengambil kali (dalam milisaat), jumlah hits cache dan tersasar, dan banyak lagi.

Selepas anda memasang dan membolehkan modul memcached, anda sudah bersedia untuk mengkonfigurasi Drupal untuk benar-benar menggunakan memcached. Untuk melakukan ini, ikuti langkah berikut:

 1. Gunakan editor teks pilihan anda untuk membuka laman / fail default / settings.php.
 2. Salin teks berikut dan tampalkannya ke dalam fail settings.php yang:

Konfigurasi ini menetapkan satu contoh memcached yang menyimpan semua cache Drupal dalam memcache kecuali cache_form. Untuk contoh konfigurasi memcached tambahan, lihat laman / semua / modul / memcache / fail README.txt.

Lock inc drupal hosting kepada memcache dan

 • Menyimpan perubahan anda ke fail settings.php itu. Memcached kini dikonfigurasikan untuk Drupal.
  • Untuk maklumat lebih lanjut mengenai memcached, sila layari www.memcached.org.
  • Untuk maklumat lebih lanjut mengenai pelaksanaan memcached Drupal, sila layari https://www.drupal.org/project/memcache.

  Artikel berkaitan

  Aspek carian apache Solr drupal hostingNota: terima kasih khas tambahan untuk Doug Vann untuk memberikan motivasi untuk akhirnya hantar post blog ini! Pada awal 2016, apabila API Carian dan modul Solr berkaitan untuk Drupal 8 adalah pada awal alpha ...
  laman Multi hosting drupalJika anda menjalankan lebih daripada satu tapak Drupal, anda boleh memudahkan pengurusan dan boleh menaik taraf laman web anda dengan menggunakan ciri berbilang tapak. Berbilang tapak membolehkan anda untuk berkongsi Drupal tunggal ...
  Iklan modul drupal hostingBagaimana untuk memasang / membolehkan modul Drupal Anda boleh mengaktifkan / mematikan Drupal Modul dari kawasan Drupal Pentadbiran -> Modul bahagian. Pemasangan lalai Drupal mempunyai banyak modul berguna, ...
  Mewujudkan modul dalam hosting drupalBagaimana untuk memasang / membolehkan modul Drupal Anda boleh mengaktifkan / mematikan Drupal Modul dari kawasan Drupal Pentadbiran -> Modul bahagian. Pemasangan lalai Drupal mempunyai banyak modul berguna, ...
  Throbber gif drupal hostingDihantar oleh Drupion Sokongan pada 25 September 2012 12:44 Modal windows adalah ciri-ciri reka bentuk yang sangat baik kerana ia membolehkan anda untuk dengan mudah memaparkan maklumat lanjut mengenai halaman tanpa menyebabkan ...