laman bertab hosting drupal

Untuk memastikan pengalaman membaca yang besar untuk beberapa posting blog yang panjang dan kaya dengan kandungan, sebahagian besar daripada anda boleh memilih untuk menambah muka surat untuk mereka. Tetapi sebenarnya, anda juga boleh membahagikan kandungan ke dalam banyak tab untuk paparan lebih jelas. Dalam yang berikut, kami telah memperkenalkan langkah-langkah mudah bagaimana untuk memaparkan tab dalam laman WordPress dan jawatan blog.

Dengan berbuat demikian, anda boleh menyimpan banyak ruang pada skrin anda dengan membelah sebahagian besar kandungan. Selepas itu, pembaca anda boleh mencari banyak tab pada siaran atau halaman anda. Apabila mereka klik setiap tab, mereka boleh menyemak kandungan baru dan berbeza tanpa bergerak dari halaman web semasa. Di samping itu, bahagian dengan tab boleh diisi dengan pelbagai jenis kandungan. Sebagai contoh, anda boleh menambah biasa posting blog, video dan galeri foto.

hosting

Sebagai kajian, kandungan yang bertab lebih cenderung untuk digunakan dalam keadaan berikut.

 • Memecahkan jawatan yang panjang yang mempunyai beberapa bahagian penting dan perenggan.
 • Memaparkan senarai produk atau pustaka media yang mempunyai pelbagai kategori.
 • Mempamerkan kandungan yang dipaparkan.

Bagaimana untuk Paparan Tabs dalam WordPress

Tidak kira apa sebab adalah untuk anda untuk memaparkan tab dalam laman WordPress dan siaran blog, anda boleh menggunakan WordPress Post Tabs plugin untuk mencapai matlamat anda dengan mudah. Alat ini membolehkan anda untuk menambah kandungan berstruktur, responsif sepenuhnya dan akhirnya bersih bertab ke jawatan WordPress anda dan halaman, menggunakan skrin menyunting anda secara langsung.

Menentukan Tetapan Plugin asas

Untuk penggunaan yang betul tab, anda terlebih dahulu perlu menyelesaikan tetapan paling asas plugin ini. Di sini, anda perlu klik Tetapan> WP butang Post Tab.

Sekarang, anda boleh memilih kulit atau gaya tab antara 4 pilihan lalai. Jika anda mahu, anda juga boleh membolehkan kesan pudar pada menu tab, membolehkan paparan tab di arkib dan indeks, yang membolehkan pautan cantik atas kandungan tab menggunakan simbol "#", membolehkan cookies untuk tab aktif terkini , buka pautan di tab dalam tetingkap baru dan mempamerkan tajuk sifat-sifat apabila orang tuding atas mouses pada menu tab.

Di samping itu, jika tab terlalu banyak pada navigasi, anda boleh menentukan teks untuk navigasi sebelum dan navigasi Seterusnya. Malah, kami sangat mengesyorkan anda untuk membolehkan ciri-ciri tambah nilai pada klik. Ini boleh meningkatkan paparan anda sedikit.

Tubuh Sebahagian Tetapan Lanjutan

Jika anda mahu, anda juga boleh bergerak ke bawah untuk menetapkan beberapa pilihan lanjutan. Sebagai contoh, anda boleh mengelakkan memuatkan beberapa fail JavaScript dan CSS plugin ini secara lalai pada halaman dan jawatan anda. Selain itu, anda boleh dipamerkan dengan kotak adat yang membolehkan anda untuk secara berasingan memuatkan sumber di muka surat yang dipilih.

laman bertab hosting drupal ve menjadi web yang berpengalaman

Tambahan pula, paparan kandungan yang bertab memerlukan shortcode untuk mencapai. Secara lalai, plugin ini menawarkan shortcode eksklusif untuk permulaan dan akhir sebuah set tertentu tab. Walau bagaimanapun, jika anda mahu, anda boleh menggantikan pilihan lalai pengekodan dengan orang-orang adat yang anda mahu.

Di sini, jika anda membuat perubahan untuk bahagian ini, anda perlu memikirkan sama ada anda telah menggunakan shortcode yang sama sebelum ini di laman anda yang lain.

Akhir sekali, jika anda mempunyai pengetahuan dan kemahiran yang cukup, anda juga boleh menambah beberapa gaya tersuai yang anda ingin memohon kepada unsur-unsur tab anda.

Menambah kandungan bertab untuk Posts atau Halaman anda

Sekarang, kerana semua tetapan ditentukan cara yang anda suka, anda boleh menambah tab untuk mempamerkan kandungan blog tab. Untuk ini, anda perlu menggunakan Editor Visual selepas mengakses skrin suntingan. Di sini, anda boleh mencari alat baru dari bar alat yang dinamakan WordPress Post Tab.

Selepas klik butang yang baru, anda boleh mula memasukkan tab pertama anda. Untuk ini, anda hanya perlu memasukkan nama tab dari tetingkap pop timbul, dan kemudian, klik butang Insert.

Dengan cara ini, shortcode plugin yang boleh dimasukkan secara automatik.

Sekarang, anda boleh menambah kandungan antara kedua-dua baris kod. Di sini, anda perlu ambil perhatian bahawa kandungan yang boleh post biasa blog, video yang dimasukkan, banyak imej dan banyak lagi. Anda hanya boleh jatuh dalam kandungan kegemaran anda bebas. Di samping itu, plugin ini akan memaparkan tab Penerangan secara lalai. Walau bagaimanapun, anda boleh menukar kata deskriptif mereka cara yang anda suka atau menyembunyikan kata-kata ini dari halaman tetapan plugin.

Setelah selesai kandungan tab yang pertama, kini, anda boleh klik butang yang eksklusif sekali lagi dan menambah satu sama lain. Ambil perhatian bahawa plugin ini membolehkan anda untuk menambah seberapa banyak tab yang mungkin untuk lebih mengatur kandungan pos.

Atau, apabila anda berada dalam langkah memasukkan nama-nama tab, anda boleh memasukkan semua tab anda dalam satu masa dengan koma untuk pemisahan. Dengan cara ini, anda boleh menambah berbilang kandungan bertab tanpa perlu klik butang yang berulang kali.

Sekarang, yang kandungan itu selesai, anda boleh menerbitkannya. Dan paparan depan boleh menjadi sesuatu yang seperti yang berikut.

 • Bagaimana Tukar WordPress Post Order
 • Cara Membuat boleh diguna semula Blok Kandungan dalam WordPress
 • Bagaimana untuk Pameran WordPress Entri Popular dengan Lebih Views
 • Bagaimana untuk Paparan WordPress Related untuk Kandungan Anda ...
 • Bagaimana untuk Main berbilang bahasa WordPress Laman web untuk Pembaca Global
 • Bagaimana untuk Paparan Post Paparan Stats dalam WordPress
 • Cara Buat WordPress Custom Sidebar
 • Bagaimana untuk Credit Authors berbilang untuk WordPress Posts

Pengasas - Lucy Liu saya telah menjadi pemaju yang berpengalaman web, SEOer dan penulis teknikal sejak tahun 2003. Saya bekerja di banyak syarikat berteknologi tinggi antarabangsa termasuk Microsoft dan Autodesk sebelum 2012. Sekarang saya mempunyai syarikat startup di San Francisco, CA, memberi tumpuan kepada membangunkan laman web dan blog untuk memberikan hasil yang luar biasa kepada pembaca global dengan memanfaatkan kuasa Internet. Cari kami di Google+

Kita akan mendapat komisen dari syarikat web hosting untuk rujukan dan iklan. Walau bagaimanapun, ini tidak memberi kesan yang tidak berat sebelah web hosting ulasan dan pandangan kami. Kami tidak pernah membenarkan bayaran untuk mempengaruhi pertimbangan kami. Kami sentiasa bekerja keras dan cuba yang terbaik untuk membantu orang mencari tawaran web hosting kos terbaik yang berkesan pada kadar yang berpatutan.

HowsHost.com 2016

Menonton video ini!

Artikel berkaitan

Eksport senarai halaman wordpress hostingWordPress kini menyokong mengimport data dalam bentuk kiriman (artikel) dan kebanyakan butiran atau ciri yang disokong oleh platform penerbitan kandungan. Banyak kandungan yang berikut ...
Miglior hosting italiano Drupal vs joomlasumber yang baik untuk membantu anda membuat sebahagian besar blog WordPress anda Sama ada mengenai perjalanan anda, resipi kreatif anda, berita dunia, mahupun kehidupan hamster-haiwan perkara yang besar anda tentang mempunyai ...
Mudah bahagian sosial drupal hostingPenerangan Pasang ini plugin percuma untuk membolehkan Perkongsian Sosial di laman web WordPress anda dan mula memandu rujukan berkualiti tinggi ke laman web anda. Plugin ini juga serasi dengan WordPress ...
Mengapa menggunakan wordpress lebih hosting drupalDicatat oleh Tom Ewer pada 6 Ogos 2015 Jika anda berada di tempat di mana anda ingin memulakan blog, sama ada atas sebab-sebab profesional atau peribadi, pilihan terbaik anda adalah sebuah laman web sendiri menjadi tuan rumah ...
Menambah halaman baru dalam hosting drupalTutorial ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menambah halaman baru dan tab menu baru menunjuk ke halaman untuk laman web Drupal anda. Dalam usaha untuk melakukan ini: Log masuk ke antara muka backend Drupal anda; Klik pada...