Hosting laman web pelbagai drupal cms

Drupal mudah

Jika anda telah membuat keputusan bahawa ini adalah sistem pengurusan kandungan yang anda mahu gunakan untuk mewujudkan laman web anda, keluar dan menggunakan alamat web anda sendiri sempurna dengan ia? Mendapatkan laman web anda dalam talian dengan domain anda sendiri boleh dilakukan dengan mudah dengan Drupal pakej hosting kami.

Anda akan tidak mempunyai masalah menggunakan hosting kami untuk Drupal kerana anda tidak perlu memuat naik apa-apa plugin atau permohonan atau mengkonfigurasi dan menukar tetapan. Walaupun proses pemasangan adalah mudah kerana ia boleh dilakukan dalam masa beberapa minit tanpa memerlukan apa-apa kemahiran teknikal. Ia adalah begitu mudah bahawa sesiapa sahaja boleh menggunakan CMS ini.

Hosting beberapa tapak cms drupal mudah menyerah hak akaun pengguna

Anda tidak akan perlu untuk menonton tutorial atau melalui latihan untuk memikirkan bagaimana Drupal berfungsi. Ia adalah sebab utama mengapa berjuta-juta orang telah memilih untuk menggunakannya untuk membuat laman web mereka. Jadi, jika anda sudah bersedia untuk memulakan, jangan berlengah, dapatkan pakej Drupal anda hari ini!

Mengapa memilih Drupal hosting dari 123 Reg?

Ia adalah salah satu perisian pengurusan kandungan yang paling banyak digunakan dan paling berkuasa. Ini kerana ia menjadikan ia sangat mudah untuk membina laman web dan menguruskannya tanpa memerlukan kemahiran pengkodan.

Jika anda seorang pemula, hosting kami adalah sesuai kerana ia adalah cara yang paling mudah untuk menjadi tuan rumah laman web Drupal anda menggunakan alamat web peribadi anda sendiri. Plus ia mengandungi semua yang anda perlukan untuk bermula termasuk domain percuma dan e-mel.

Jika anda mempunyai laman web Drupal sedia ada yang semakin besar sedikit untuk pelan semasa anda untuk mengendalikan, pakej Hosting Premium kami adalah apa yang laman web anda memerlukan. Ia memberikan anda prestasi unggul mana-mana laman mencabar memerlukan dengan menggunakan sumber khusus dan ia juga memberikan anda kebolehpercayaan tapak bernilai tinggi anda layak dengan Jaminan Uptime 99.99% kami. Apa yang lebih anda boleh menaik taraf pakej anda sebagai laman web anda tumbuh.

Termasuk dengan semua pakej

Mengapa Drupal?

Ia sudah menjanakan berjuta-juta laman web dan aplikasi dan ia disokong oleh masyarakat yang pelbagai dan sangat aktif dari seluruh dunia, sekali gus menjadikannya salah satu daripada CMSS yang terbaik. Jadi, walaupun anda menghadapi kesulitan atau mempunyai masalah mencari jalan di sekitar, masyarakat yang aktif adalah membantu dan gembira untuk menawarkan tips dan cadangan supaya anda boleh membuat sebahagian besar CMS.

Terdapat banyak ciri-ciri yang orang menikmati mengenai CMS ini, selain daripada pihak pengurusan yang mudah dari satu atau beberapa tapak pada masa yang sama. Berikut adalah beberapa perkara terbaik mengenai menggunakan CMS ini kuat:

  • Mudah untuk digunakan antara muka web - Menguruskan laman web anda dengan antara muka web yang mudah untuk digunakan Drupal ini. Penerbitan teks, video, podcast dan pemilihan serta menyemak kandungan sebelum ia ditayangkan dan mempunyai akses kepada statistik masa nyata membuat kerja dengan CMS ini mudah.
  • Ikuti teratur - Apabila anda mendapat Drupal hosting, anda akan dapat menikmati ciri-ciri terbaik dan alat-alat yang membantu anda untuk mengatur, struktur dan penggunaan semula kandungan. Anda boleh mengkategorikan dan mengelaskan kandungan, secara automatik membuat URL jalan mesra, mewujudkan persatuan untuk kandungan anda dan juga mewujudkan mungkir untuk pencipta kandungan.
  • pelbagai jenis kandungan - antara muka yang mudah untuk digunakan yang membolehkan anda untuk menggunakan pelbagai jenis kandungan yang berbeza termasuk teks, video, podcast, blog dan juga pemilihan. Dengan begitu banyak fleksibiliti ia adalah mudah untuk membuat laman web yang terbaik dalam masa yang singkat.
  • Pengurusan pengguna - Dengan terbina dalam pengurusan pengguna yang mantap, anda boleh dengan mudah menetapkan akaun pengguna dengan peranan dan keizinan laman Drupal anda memerlukan. Setiap peranan yang boleh menjadi persediaan dengan kebenaran halus yang membenarkan pengguna untuk hanya dapat melihat atau membuat apa yang anda perlukan.
  • kerjasama yang lebih cekap - Modul Aliran Kerja menjadikan kerjasama lebih cekap sebagai admin memutuskan langkah-langkah yang diperlukan untuk kandungan untuk menjadi umum untuk semua orang untuk membaca. Selain itu, pengguna boleh membuat kumpulan awam atau swasta yang bekerja atau Drupal berkuasa laman web usaha sama di mana mereka boleh membincangkan projek-projek baru dan idea-idea sumbang saran.
  • Membina - Anda boleh membuat laman web Drupal dalam masa beberapa jam tanpa perlu apa-apa pengetahuan pengaturcaraan. Tidak ada keperluan untuk memulakan dari awal setiap masa kerana anda boleh menggunakan konfigurasi yang telah ditetapkan tapak dan fungsi untuk tujuan tertentu yang boleh digunakan semula.
  • Design - lapisan persembahan yang membolehkan pereka untuk mewujudkan pengalaman interaktif yang melibatkan pengguna dan meningkatkan trafik. Anda boleh menggunakan tema yang sedia ada untuk laman Drupal anda atau anda boleh cuba mereka bentuk anda sendiri.
  • Melanjutkan - Terdapat lebih 16,000 modul tambahan boleh didapati dengan hosting Drupal kami. Ini bermakna anda boleh membina besar laman web mencari yang menggunakan pelbagai pilihan yang berbeza tanpa perlu untuk menggunakan semula ciri lagi dan lagi.
  • Menyambung - Pakej ini menjadikan ia sangat mudah untuk anda untuk menyambung laman web UK anda ke laman lain di web. Dengan menggunakan pengagregatan, suapan, dan integrasi rangkaian sosial, CMS ini boleh membantu anda untuk berinteraksi dengan khalayak yang lebih luas.
  • laman web yang sangat boleh guna dan interaktif - Terdapat banyak tema yang anda boleh memuat turun dan mencuba untuk menawarkan pengunjung anda satu pengalaman yang benar-benar unik di laman anda. Tema-tema yang disesuaikan yang bermakna anda boleh menukar hanya kira-kira segala-galanya daripada warna, elemen-elemen grafik dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, jika anda tidak mempunyai kemahiran reka bentuk anda mungkin perlu menyewa seorang pereka web untuk menyesuaikannya untuk anda.
hosting

Drupal termasuk lebih daripada 16,000 modul yang boleh anda gunakan untuk membina, menyesuaikan dan mempromosikan laman web anda. Dapatkan laman web Drupal hosting anda hari ini dan menikmati semua ciri CMS ini boleh tawarkan.

Permulaan perjalanan dalam talian anda

Artikel berkaitan

Combell drupal hosting ukDrupal mudah Jika anda telah memutuskan bahawa ini adalah sistem pengurusan kandungan yang anda mahu gunakan untuk mewujudkan laman web anda, keluar dan menggunakan alamat web anda sendiri sempurna dengan ia? Mendapatkan laman web anda ...
Mengapa menggunakan wordpress lebih hosting drupalDicatat oleh Tom Ewer pada 6 Ogos 2015 Jika anda berada di tempat di mana anda ingin memulakan blog, sama ada atas sebab-sebab profesional atau peribadi, pilihan terbaik anda adalah sebuah laman web sendiri menjadi tuan rumah ...
Miglior hosting tema drupalApa yang Drupal? Drupal adalah kandungan sumber platform pengurusan terbuka yang boleh dimuat turun dan digunakan secara percuma. Ia terdiri daripada satu kumpulan teras fail yang standard pada semua pemasangan, ...
Quo js hosting drupalperkhidmatan hosting Drupal kami telah dicadangkan oleh Drupal selama bertahun-tahun! Dalam masa yang singkat semua, kami rasa anda akan dapat mencadangkan kami juga. Mengapa? Laman web anda datang dihoskan pada berprestasi tinggi perniagaan kami ...
Web untuk mencetak modul drupal hostingApa yang Drupal? Drupal adalah platform # 1 untuk pengurusan kandungan web kalangan perusahaan global, kerajaan, institusi pengajian tinggi, dan NGO. Fleksibel dan berskala besar, Drupal ...