E dagang hosting drupal

Jika anda mempunyai laman web Drupal dan sedang mempertimbangkan membuka sebuah kedai e-Perdagangan, anda akan gembira untuk mengetahui bahawa modul boleh didapatkan untuk membantu anda mencipta laman web yang sesuai untuk menjual produk. Dalam post ini, kita akan melihat 10 modul e-Commerce yang meliputi segala-galanya daripada membina kedai sebenar untuk membuat senarai hasrat pelanggan.

1. Drupal Commerce

Drupal Commerce modul adalah bahagian penting dalam senjata e-Commerce sesiapa pun kerana ia membolehkan anda untuk menjadikan laman web anda ke kedai sepenuhnya beroperasi. Ia adalah aplikasi ringan tetapi kuat yang membolehkan anda membuat loading cepat, kedai berprestasi tinggi dari semua saiz.

E dagang hosting drupal Pada Web Hosting UK, kita

Modul ini mempunyai beberapa ciri-ciri yang besar juga. Ia membolehkan anda untuk membuat jenis produk dengan sifat-sifat adat, mempunyai paparan produk dinamik, menguruskan pesanan anda dan mempunyai pelbagai gerbang pembayaran yang berbeza. Ia juga mengendalikan pengiraan cukai, VAT dan harga diskaun.

Drupal Commerce menawarkan cara untuk membina dan menguruskan kedai online anda, memudahkan keseluruhan proses jualan.

2. Commerce Customizable Produk

Jika anda menggunakan Drupal Commerce dan berniat untuk menjual pelbagai jenis produk disesuaikan atau campuran produk disesuaikan dan bukan disesuaikan, maka anda akan perlu untuk membuat beberapa jenis item baris untuk mengendalikan pelbagai konfigurasi lapangan. Untuk mencapai matlamat ini, anda perlu modul Customizable Products.

Untuk maklumat lanjut mengenai cara untuk menggunakan modul, lihat video di bawah:

3. Ubercart

Seperti Drupal Commerce, Ubercart adalah aplikasi e-Commerce yang sangat popular untuk platform Drupal, menyediakan pengguna dengan segala yang mereka perlukan untuk mula menjual produk dari kedai mereka. Ia mudah untuk digunakan, jadi pemaju web semua kebolehan boleh menggunakannya untuk membuat laman web yang besar. Ia juga sangat serba boleh, membolehkan anda untuk menjual barangan fizikal, muat turun digital dan juga perkhidmatan bil langganan.

Ubercart mempunyai pelbagai ciri-ciri berguna, termasuk keupayaan untuk membuat katalog produk dikonfigurasikan, mempunyai imej produk pelbagai dan mengesan tahap stok. Ia mempunyai checkout halaman, sistem pembayaran bersepadu, menawarkan pelbagai gerbang pembayaran dan juga menyediakan sebut harga penghantaran, pengurusan pemenuhan dan jualan, produk dan laporan pelanggan.

4. UC Wish List

The Ubercart Wish List modul adalah lanjutan besar kecil bagi mereka yang menjalankan sebuah kedai Ubercart berasaskan. Seperti yang anda inginkan dari senarai hasrat add-on, ia membolehkan pelanggan anda untuk membuat dan menguruskan senarai produk yang dikehendaki untuk pembelian masa depan.

Manfaat tambahan lain adalah bahawa pelanggan lain boleh mencari senarai hasrat tertentu dan membeli produk dari senarai bagi senarai hasrat pencipta - ini adalah sesuai untuk pengguna anda yang ingin membenarkan rakan dan keluarga tahu tentang apa-apa hari jadi atau perkahwinan hadiah yang mereka ingin membeli.

hosting

Modul ini berfungsi bersama troli membeli-belah, memaparkan 'Tambah ke senarai hajat' di sebelah butang 'Add to cart' pada halaman produk anda.

5. Amazon Store

Jika anda ingin membuka kedai tanpa apa-apa saham, kemudian mewujudkan sebuah laman web affiliate adalah penyelesaian yang ideal. Anda boleh melakukan ini melalui Amazon. Dengan menyertai Amazon Associates anda boleh mendapat komisen pada setiap produk Amazon anda menjual melalui laman web anda.

Biasanya, sekutu membuat wang melalui banner atau pautan teks, tetapi dengan modul Drupal Amazon Store, anda boleh membuat kedai online penuh produk Amazon - lengkap dengan imej, harga dan penerangan produk. Proses checkout dan penghantaran semua dilakukan oleh Amazon.

6. UC Upsell

Upselling adalah teknik menjual yang tercinta digunakan oleh banyak peruncit dalam talian. Ia biasanya digunakan semasa checkout untuk menggoda pembeli ke dalam pembelian lagi dengan menawarkan barangan wajar di 'sekarang atau tidak pernah' harga yang rendah. Ia juga boleh digunakan di tempat lain di laman anda - memikirkan 'yang kerap Dibeli Bersama' tawaran Amazon.

Jika anda ingin menggunakan teknik jualan ini di laman Ubercart berdasarkan anda, maka modul UC Upsell adalah alat yang anda akan perlu untuk meletakkan ia di tempat. Modul ini membolehkan anda untuk menggabungkan pelbagai berkaitan produk bersama-sama dan memaparkan mereka sebagai blok themeable pada halaman troli dan laman produk lain.

7. mata Wang

Salah satu kelebihan terbesar menjual dalam talian adalah bahawa anda mempunyai potensi untuk berdagang di peringkat antarabangsa. Sudah tentu, untuk dapat melakukan ini, ia membantu jika anda boleh membiarkan pelanggan anda tahu harga produk anda dalam mata wang mereka sendiri. Ini adalah di mana modul mata datang dalam sangat berguna. Ia menyediakan kedai anda dengan ciri-ciri penukaran mata wang serta maklumat mata wang dan metadata yang berkaitan, yang membolehkan anda untuk memaparkan harga dalam mata wang yang dikehendaki.

8. Commerce Invois

Commerce Invois adalah satu modul sedikit berguna yang menjana invois dan membolehkan pelanggan anda menyelesaikan bil pada laman web anda. Ia sesuai untuk freelancers dan syarikat-syarikat perkhidmatan yang menjual perkhidmatan mereka melalui laman web mereka tetapi yang tidak mempunyai atau butuh sebuah kedai online yang sebenar. Pelanggan boleh menggunakan mana-mana kaedah pembayaran disokong oleh Drupal Commerce termasuk kad kredit dan PayPal.

9. AdSense

Modul Adsense merupakan cara terbaik untuk e-Commerce dan laman web lain untuk menjana pendapatan tambahan melalui memaparkan iklan dari Google di laman web mereka. Setiap kali pelanggan mengklik pada iklan, anda akan mendapat komisen. Modul ini menyediakan blok iklan mudah untuk digunakan untuk memaparkan di laman web anda dan ia membolehkan anda mematikan iklan untuk peranan tertentu.

Jika anda ingin menyiarkan iklan Adsense di laman web Drupal anda, anda perlu mendaftar dengan Google Adsense pertama.

10. SEO Senarai Semak

Jika anda mahu kedai e-Commerce anda ditemui dalam talian, ia adalah penting bahawa anda mempunyai SEO anda di tempat. Salah satu cara untuk mencapai ini adalah melalui Drupal SEO Senarai Semak. Modul ini menggunakan amalan SEO terbaik untuk laman web anda untuk memeriksa pengoptimuman anda dan menyediakan anda dengan senarai tugas-tugas yang perlu disiapkan untuk membantu anda pangkat yang lebih baik.

Modul ini sentiasa dikemas kini untuk menangani perubahan algoritma enjin carian terkini supaya SEO semasa anda selalu sesuai dengan tujuannya. Ia juga membantu anda menjejaki kerja yang telah dijalankan supaya anda boleh tinggal di atas kemajuan anda.

kesimpulan

pengguna Drupal mempunyai banyak pilihan yang ada apabila ia datang untuk mewujudkan standard, laman web e-Commerce profesional user-friendly. Daripada membaca artikel ini, anda kini perlu mempunyai pemahaman yang lebih luas daripada pelbagai modul sedia untuk membantu anda membina kedai yang anda perlukan untuk menjalankan kedai e-Commerce yang berjaya.

Pada Web Hosting UK, kami menyediakan pelbagai pakej hosting Drupal termasuk berkongsi, SSD VPS dan perkhidmatan awan. Kami menawarkan pemindahan percuma, 1 klik memasang, Drupal pelayan dioptimumkan dan 24/7 sokongan teknikal. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi salah satu penasihat teknikal kami persahabatan pada 0800 862 0890 atau layari laman Hosting Drupal kami.

Menonton video ini!

Artikel berkaitan

Combell drupal hosting ukDrupal mudah Jika anda telah memutuskan bahawa ini adalah sistem pengurusan kandungan yang anda mahu gunakan untuk mewujudkan laman web anda, keluar dan menggunakan alamat web anda sendiri sempurna dengan ia? Mendapatkan laman web anda ...
Hosting laman web pelbagai drupal cmsDrupal mudah Jika anda telah memutuskan bahawa ini adalah sistem pengurusan kandungan yang anda mahu gunakan untuk mewujudkan laman web anda, keluar dan menggunakan alamat web anda sendiri sempurna dengan ia? Mendapatkan laman web anda ...
Field alat drupal hostingPengenalan An pelaksanaan carian yang berkesan adalah salah satu tugas yang paling sukar dalam pembangunan, tetapi ia juga kunci kepada kejayaan banyak laman web dan aplikasi. Satu carian pantas dan ...
Penggunaan template php di hosting drupalMencari syarikat hosting template web dengan sempurna? Mahu laman web pembekal hosting anda untuk menjadi sangat bergaya? Sila lihat gaya bahan ini template Drupal untuk hosting perniagaan! Ini ...
Mewujudkan modul dalam hosting drupalBagaimana untuk memasang / membolehkan modul Drupal Anda boleh mengaktifkan / mematikan Drupal Modul dari kawasan Drupal Pentadbiran -> Modul bahagian. Pemasangan lalai Drupal mempunyai banyak modul berguna, ...