Drupal satu klik memasang php hosting

Saya pasti baru apabila ia datang kepada Drupal, mula bekerja dengan ia hanya 4 bulan yang lalu.
Pada masa ini saya cuba untuk mewujudkan satu forum untuk sekolah saya bekerja.
Saya mencipta sebuah laman / asas data secara setempat menggunakan Drupal 6.9 pada Xampp. Berfungsi dengan baik apabila anda mendapat tahu, dan terima kasih kepada bantuan yang besar dijumpai di dalam ini dan forum lain.

Di mana tangkapan? IT-pasukan sekolah saya menasihatkan saya untuk membeli ruang domain / web hosting pada one.com.
Jadi saya lakukan.

Drupal satu klik memasang hosting php mendapat tahu ia

Sejak 3 hari saya telah cuba untuk memasang kedua-dua drupal dan pangkalan data saya di one.com, menggunakan FileZilla untuk memuat naik dan membuat .htacces kelihatan.
Saya tidak menguruskan untuk Drupal dipasang! Maksudnya: Saya tidak mendapatkan laman pemasangan pertama Drupal apabila saya pergi ke domain saya. Dan saya tidak dapat memikirkan apa yang saya lakukan salah.
Berikut adalah apa yang saya lakukan sofar, mengikut arahan dalam thread ini dan lain-lain (drupal.be):

- Saya memuat turun salinan bersih Drupal, terpadat dalam dan memuat naik semua fail ke akar domain dengan menggunakan FTP

- Saya menyesuaikan fail .htacces (yang pelik saya dapat melihat dalam filezilla, tetapi tidak pada one.com ini skrin pengurusan fail - kerana one.com adalah Linux berasaskan??) Dengan uncommenting pilihan seperti berikut:

# Jangan tunjukkan penyenaraian direktori untuk URL yang memetakan kepada direktori.
# Pilihan -Indexes

# Ikut pautan simbolik dalam direktori ini.
# Options + FollowSymLinks

- Saya dimasukkan nama pengguna, kata laluan dan nama pangkalan data dalam baris berikut dalam settings.php (tapak \ lalai). Saya perlu melakukan perkara yang sama dalam default.settings.php? Atau hanya dalam default.settings.php ?:
$ Db_url = 'mysql: // username: password @ localhost / databasename' ( 'localhost' adalah localhost di one.com?)

- saya perlu menyesuaikan diri garis $ db_prefix = ''. Saya rasa tidak.

- cuba untuk menyahaktifkan DNS untuk * .domain.be (di mana domain adalah domain kami :), kerana ini akan membantu membolehkan mod.rewrite, tetapi saya semula ia, kerana menyahaktifkan blok ini semua komunikasi untuk ftp.domain.be (sudah tentu :)

Tiada apa-apa seolah-olah bekerja. Atau mungkin saya hanya modding tot banyak? Siapa yang bersedia untuk membantu saya melakukannya seluruh dengan panduan kecil langkah demi langkah arahan?

Sekali Drupal sedang berjalan. Di mana saya salinan pangkalan data saya ke? Dan bagaimana? Skrin one.com phpmyadmin tidak banyak sangat membantu (https://dbadmin.one.com/).

Rupa-rupanya ia tidak mungkin untuk menjalankan cron di one.com. Adakah ia baik-baik saja jika saya berjalan setempat sebelum memuat naik pangkalan data?

Apakah cara yang terbaik untuk membuat kerja-kerja Drupal di one.com:
- pemasangan bersih, kemudian memuat naik sql melalui phpmyadmin di one.com, kemudian memuat naik pangkalan data?
- atau memuat naik semua fail frome localsite (whereto?), kemudian berjalan Drupal kali pertama dengan pergi domain tot?

Thanks a lot in advance!

hosting

kaneleh mengulas 15 Jun 2012 pada 19:42

Saya telah memasang hari ini jadi saya perlu mengambil segar di atasnya. Anda perlu melakukan beberapa perkara yang di atas, tetapi tidak semua. Ini adalah bagaimana ia bekerja untuk saya:

1. unzip kandungan pemasangan drupal dan memuat naik ke pelayan.
2. find .htaccess dalam folder akar dan komen daripada (iaitu meletakkan # di awal baris) dua baris yang bermula dengan "Pilihan", jadi ia kelihatan seperti ini. Garisan-garisan ini muncul pada awal fail:

3. menggunakan pelayar web anda untuk pergi ke folder akar drupal, contohnya: www.yoursite.com/additionalfolders/index.php (klik pada pautan ini tidak akan membawa anda ke sana, saya bersumpah)
4. anda akan dapat melihat laman pemasangan. pilih minimum atau standard, kemudian beralih dan memilih bahasa, kemudian bergerak melalui untuk mengesahkan keperluan.

Mungkin anda akan terperangkap di sini kerana "mendaftar Globals". Daftar Globals boleh dimatikan oleh langkah-langkah ini:
a. log masuk ke panel kawalan One.com pada halaman utama mereka.
b. Pergi ke Advanced.
c. Tatal ke bawah untuk PHP - mendaftar Globals, menandakannya sebagai off dan klik update. Ini mengambil masa 20 minit untuk kesan, jadi anda perlu menunggu sebelum meneruskan dengan pemasangan.

5. Selepas anda membuat melalui "mengesahkan keperluan" anda dapat "menubuhkan pangkalan data". Untuk nama pangkalan data dan nama pengguna, menaip nama domain anda tanpa www. Kata laluan, gunakan apa yang anda gunakan untuk log masuk ke one.com ini panel kawalan. Klik pada Pilihan lanjutan untuk melihat lebih banyak bidang. Tuan rumah pangkalan data, menambah .mysql untuk nama domain anda tanpa www. Port, masukkan 3306. Untuk awalan jadual, anda boleh memasukkan awalan. Jika anda tahu apa ini adalah kira-kira, anda mungkin tahu apa yang perlu dilakukan di sini. Jika tidak, anda hanya boleh biarkan kosong, atau dimasukkan ke dalam drupal_.
Contoh: jika laman saya www.google.com. ia akan kelihatan seperti ini:

6. Teruskan pemasangan seperti biasa.

skobe mengulas 20 Disember 2012 pada 17:40

Hi terima kasih banyak untuk berkongsi penyelesaian anda! Mempunyai masalah juga, tetapi mengulas keluar ayat daripada htaccess yang dibuat ia berfungsi. Walaupun saya sedikit bimbang tentang keselamatan, adalah ia menjimatkan mengulas keluar orang-orang garis? Maaf jika ini adalah remeh tetapi saya bukan yang fasih ketika datang untuk htaccess.

Artikel berkaitan

Hosting beberapa tapak drupalTerdapat banyak sebab mengapa pentadbir sistem atau pemaju boleh memilih untuk menjadi tuan rumah beberapa tapak pada pelayan yang sama dalam konfigurasi multisite. Sebagai contoh, tatarajah itu boleh: ...
7 41 drupal hosting2013-07-23 13:22 EST Terima kasih kerana soalan! Ya, anda boleh menggunakan sijil SSL dikongsi. Sijil SSL Shared adalah pratetap, jadi tidak ada konfigurasi dilakukan di sebelah pelayan. Sila ...
Web hosting satu klik wordpress memasang WAMPCara Pasang WordPress WordPress, sebagai salah satu CMSS paling mesra pengguna dalam talian, telah dimuat turun untuk berjuta-juta ribu kali di seluruh dunia. Ia mudah difahami antara muka, ...
Pencetak laman friendly hosting drupalDrupal adalah Sistem Pengurusan Kandungan yang teguh yang berjalan pada pelayan LAMP. Pelayan LAMP menggunakan MySQL secara lalai, tetapi PostgreSQL juga boleh digunakan dengan Drupal. Ia boleh menjadi tuan rumah blog, forum, dan ...
Perubahan jadual awalan drupal hostingSaya mempunyai laman drupal 7 berjalan pada pelayan web, ia kini menggunakan pangkalan data yang telah dicipta dengan keluar awalan. Saya sedang cuba untuk memulihkan pangkalan data yang kepada contoh drupal baru dari ...